Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok baba zene cd-t,...

Ajánlanátok baba zene cd-t, amire majd el tud könnyebben aludni a babám?

Figyelt kérdés
Most még csak 3,5 hetes, de majd szeretném, ha önállóan is el tudna aludni minél előbb, itt olvastam, hogy valakinek a zene jött be.
2010. febr. 25. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Célszerű semmilyen külső tényezőhöz nem kötni az alvást, tehát semmi olyan ne legyen,amit ő maga éjjel bármikor nem ér el. Tehát ne ringasd, ne énekelj, ne simogasd, ne szóljon tévé, ne égjen villany, amit később lekapcsolnál...

Majd megszokja, hog egyedül elaludjon.

Én a forgó zenélőt szoktam neki felhúzni, annak csak a zenélőjét tudom vinni kocsiban is, és vendégségbe is, mert nem olyan nagy. Cd nem mindenhol van, vagy magnó...

2010. febr. 25. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy felhúzható játékunk, amit a müllerben vettem. Ennek nagyon lágy dallama van. Párom ebből csinált zene cd-t, egymás után felvette tízszer ugyanazt a dallamot. Még a fele sem megy le, már alszik is a babám. Ha gondolod, megkérem páromat, hogy este tegye fel valahová a netre, akkor ide is belinkelem, hogy le tudd tölteni.

(B)

2010. febr. 25. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Ja, és azt kihagytam, hogy én is csak nappal kapcsolom be neki a zenét, éjjelre nem. Csak puszi, leteszem, fejsimi, és alvás.

(B)

2010. febr. 25. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:
A mi babánk már a pocakban hallgatta a babazenét. Netről töltöttük le, összesen 4 cd. Születése után is sokat hallgatta, mikor leteszem nappal aludni, bekapcsolom a cd-t, ha az lejár, akkor szól a rádió. Ha a baba alszik automatikusan mindent halkan csinál az ember, hiába fogadtuk meg mi is, hogy nem fogunk suttogni...stb. Így azt szokja, hogy zaj van, mikor alszik, persze nem ordít a zene. Másrészt viszont nekem sem kell mindent csendben csinálni, szól a tv, tudok zörögni a konyhában. Esti lefekvéskor lejár a cd, kikapcs a magnó és alszik egész éjjel. Szerintem nem lehet annyira hozzászoktatni, hogy utána meg a néma csendben ne tudjon aludni.
2010. febr. 25. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom 7 hónapos és születése óta hallgatjuk ezt a két cd-t.Ő is én is nagyon szeretjük.

Ha rákkattintasz a szám cime alatti play jelre belehallgathatsz minden számba.

[link]

2010. febr. 25. 15:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves B!

Megköszönöm, ha belinkeled!

2010. febr. 25. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Oksi, holnapra meglesz!

(B)

2010. febr. 25. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor itt találjátok a zenét, amit ígértem. 10 perces. Akinek nem elég, írja rá többször egy CD-re.

[link]

(B)

2010. febr. 26. 21:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!!
2010. febr. 26. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!