Ajánlanátok baba zene cd-t, amire majd el tud könnyebben aludni a babám?
Célszerű semmilyen külső tényezőhöz nem kötni az alvást, tehát semmi olyan ne legyen,amit ő maga éjjel bármikor nem ér el. Tehát ne ringasd, ne énekelj, ne simogasd, ne szóljon tévé, ne égjen villany, amit később lekapcsolnál...
Majd megszokja, hog egyedül elaludjon.
Én a forgó zenélőt szoktam neki felhúzni, annak csak a zenélőjét tudom vinni kocsiban is, és vendégségbe is, mert nem olyan nagy. Cd nem mindenhol van, vagy magnó...
Van egy felhúzható játékunk, amit a müllerben vettem. Ennek nagyon lágy dallama van. Párom ebből csinált zene cd-t, egymás után felvette tízszer ugyanazt a dallamot. Még a fele sem megy le, már alszik is a babám. Ha gondolod, megkérem páromat, hogy este tegye fel valahová a netre, akkor ide is belinkelem, hogy le tudd tölteni.
(B)
Ja, és azt kihagytam, hogy én is csak nappal kapcsolom be neki a zenét, éjjelre nem. Csak puszi, leteszem, fejsimi, és alvás.
(B)
Szia!
Az én lányom 7 hónapos és születése óta hallgatjuk ezt a két cd-t.Ő is én is nagyon szeretjük.
Ha rákkattintasz a szám cime alatti play jelre belehallgathatsz minden számba.
Kedves B!
Megköszönöm, ha belinkeled!
Akkor itt találjátok a zenét, amit ígértem. 10 perces. Akinek nem elég, írja rá többször egy CD-re.
(B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!