Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Az imént találtam,...

Anyukák! Az imént találtam, és hááát, megdöbbentő? Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire nem biztonságosak a gyerekülések.

2010. febr. 25. 14:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tesóm tűzoltó. Sajnos volt már kint néhány gyereküléses balasetnél is (kivágni az autóban rekedteket). Neki ugyanez a véleménye, plusz még annyi, hogy törésteszt ide vagy oda, az ő tapasztalatai szerint tökmindegy milyen márkát, mennyi pénzért várárolsz, az eredmény sajnos ugyanaz...

(Én háttal kötöm be a kisfiamat, nem panaszkodik. A baj csak az. hogy lassan már nem fér el a lába...)

2010. febr. 26. 12:42
 12/17 anonim ***** válasza:

És az is nehéz, hogy akkor most mi alapján döntöd el, hogy melyik a megbízható, melyik nem? Az árát nézed? Az sem garancia! Mindegyik gyártó azt állítja, az övé a legjobb.

Sok mindenki megfogalmazta az én véleményemet is. Pl. ha lenne is ilyenre pénzed, hol veszed meg? És milyen autóhoz kompatibilis? És majd a gyerek örömmel veszi, hogy már megint "mennek a dolgok" és nem "jönnek"? Pedig már úgy örült, hogy átültettük a hordozóból, és végre élvezi az autózást.

Ezek után csak bízhatunk a jó szerencsénkben, hogy soha nem történik olyan eset, hogy megtapasztaljuk, jó-e a gyerekülésünk, vagy sem...

2010. márc. 4. 12:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen ülésünk van:

[link]

Ez mivel a gyeremk egész mellkasát/hasát védi és fogja, nem töri el az öv a vállát, kulcscsontját stb.

Nagyon kényelmes a gyereknek, azonkívül a törésteszteken is jól bizonyított.

De azért azt tudni kéne minden szülőnek, ha nincs is rá pénz, érdemes jobbat venni,valahogy összespórolni, mert a gyerek élete a tét.

Egy balesetnél nem hiszem, hogy a Tescos 10 e szék meg tudná védeni a kicsit.

2010. márc. 4. 12:32
 14/17 anonim ***** válasza:

utolsónak:

Mi is néztük ezt, de az én lányomat valahogy nem tartotta, főleg oldalt a fejénél.

2010. márc. 4. 12:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy hogy a videóban hogy a fenébe nyúlik úgy a biztonsági öv az ütközésnél. Mienkben le is kell kapcsolni aztán átvezetni, megint lekapcsolni. Ha jól meghúzom, annyira már, hogy zöld a fejem, akkor picit sem tudom megmozdítani az ülést.

(én lányomnál inkább az a baj, hogy kiszedi a vállát az ülés saját övéből, aztán csak a combjánál tartja szinte.)

A bébihordozónál meg mi is most jöttünk rá, hogy a nagylányt sosem jól kötöttük be.. :-O Először mindig hátoldalon vezettem el, majd elöl két oldalt. Pedig fordítva már nem is lötyög..

2010. márc. 4. 13:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, hogy az mennyire biztonságos, ha a háttal bekötött gyerek üvölt, mert nézheti az ülést egész úton, és nem lát semmit.

Nekem ez az egész túlzás, persze, hogy a legjobbat akarja az ember a gyerekének, de ezek a centi meg életkor korlátozások. Már látom előre, hogy mekkora harcok lesznek, ha nagylányt magasítóra kell ültetni mert még alacsony, és ott fog bőgni, hogy mekkora égés.

2010. márc. 4. 14:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

14:53-nak

Inkánn legyen égés, meg üvöltsön, mint az intemnzíven feküdjön gépekre kötve.

Aki ezt másként gondolja, az hülye és elvenném tőle a gyerekét. Amikor látom, hogy anyuci ölében ül a kocsiban, vagy össze vissza ugrál hátul, legszívesebben felpofoznám az ilyen szülőt.

2010. márc. 5. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!