5 hónapos kifiamnak megdönthetem a babakocsit az első pozícióba?
Én is ma fogom kipróbálni séta közben, mert a fiatalúr eléggé feszengett az utóbbi napokban a bébihordóban. Aztán itthon tegnap este beletettük a sportba úgy, hogy megdöntöttük a támláját, és olyan boldogan csiszatolta a lábait, vigyorgott, és nézelődött. Úgyhogy talán kényelmesebb lesz neki séta alatt is, mint a bébihordó, amiből nem lát ki rendesen.
Szerintem ti is próbáljátok ki otthon, a lakásban, hogy hogy tűri. Ha még nem is ül teljesen egymaga, szeretnek már ilyenkor nézelődni amolyan félig ültetett helyzetben.
(B)
Ilyenkor már aktívan nézelődnek, minden érdekli őket én is csak akkro fektettem ill. fektetem le, ha elalszik, máskülönben balhézik.
Most is alszik kint kertben, nemrég jöttünk a közértből.
mondjuk ő már 1 éves lesz, de még mindig elalszik a babakocsiban
Tegnap kipróbáltuk, és bejött, úgyhogy a bébihordó marad a "szállításra". :)
Ledöntöttem neki úgy, hogy majdnem feküdt, de azért kilátott belőle (3 állása van a sportnak, ez a középső volt). Sokkal jobb volt, mint a bébihordó. Elnézelődött egy ideig, aztán szép lassan bealudt. :)
(B)
Szia "B"!
Nekünk is bejött! :-)
Ennek örülök, és mindenkinek nagyon jó sétákat kívánok!
(B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!