Mikortól is lehet használni sportbabakocsit?
Csak mert tegnap böngésztem a neten,és ott azt irták,h csak akkor,ha már tud ülni,nekem még nem tud ülni a babám egyedül,de volt mikor sportbabakocsival mentünk.Most visszacseréltem a másikra!
Most akkor tényleg nem használhatjuk a spotbabakocsit?
Én is ma fogom kipróbálni (vasárnap lesz 5 hós) a sport részét a babakocsinak, mert az utóbbi napokban nagyon feszengett a bébihordóban. Tegnap este itthon beletettük a sport részbe, persze a háttámlát megdöntve, mert egyedül még nem tud ülni, és nagyon jól elvolt benne, tetszett neki. Vigyorgott, és nézelődött közben. Remélem, az idő is engedi, hogy ma végre kimenjünk. :)
(B)
Tegnap kipróbáltam és bejött! Nézelődött egy ideig, aztán elaludt benne, de sokkal jobban tűrte, mint a bébihordót.
(B)
Köszönöm a válaszokat!Akkor mi is azzal megyünk majd,ha az idö engedi,mert ma szerintem nem lesz belöle semmi,mert itt nagyon borult az idö!
Én is itthon már kipróbáltam neki,és majd nem teljesen vizszintesig dönthetö a kocsink,kb.180fokig!
Örülök ha sikerült az 5hós kicsinek és anyukájának a séta!
Mi egyébként 5 és fél hósak vagyunk,és a babám az ölemben már szépen ül,ha játszunk,van mikor egyedül is már egy pár percig!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!