Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok az Alíz névről?...

Mit gondoltok az Alíz névről? Tetszik vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 21:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szép név, de végülis minden név tetszik valakinek. Egyébként ha neked tetszik, ne foglalkozz mással. A mi kislányunk neve elég ritka, sokaknak nem tetszik, de mégis ezt adtuk neki, és csak rosszul esett, ha valakinek nem tetszett. Ezért ne kérdezz semmit, csak válassz olyat, ami nektek a favorit!

Egyébként egyik osztálytársamat hívták Aliznak, ő rövid i-vel írta. Bírtam a csajt.

2010. febr. 24. 22:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan semmilyen név. Ami tulajdonképpen pozitív (nálam), mert nem kötöm senkihez.

A kutyás sztorihoz: Sétáltam a babámmal, és összefutottam egy régi kedves ismerőssel, aki a lányom neve hallatán boldogan felkiáltott: "Jé, így hívják a kuty..." Aztán elvörösödött, és alig győzött bocsánatot kérni. Én meg csak röhögtem, már miért zavarna, hogy ugyanaz a kutya neve?

2010. febr. 24. 22:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik mert az Alíz mese jut róla eszembe amit nagyon utáltam.

Ez viszont egyáltalán nem lényeges. Az egyetlen ami számít, hogy neked tetsszen és annyira legyen normális, hogy ne gúnyolják vele a gyereket + felnőttként is viselhető legyen. Szerintem az Alíz megfelel ezeknek a követelményeknek, tehát ha tetszik add ezt a lányodnak.

2010. febr. 24. 23:33
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Számomra ez is egy olyan név, mint sok más, aminek az angolos, franciás verziója jobban tetszik, mint a magyaros.

Alíz - "Elisz" vagy Zsófia - "Szofia"/"Szofi", Cecilia - "Szeszil"

2010. febr. 25. 06:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik.
2010. febr. 25. 09:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem így hívnak:D
2010. márc. 2. 00:07
 17/17 anonim ***** válasza:
nagyon tetszik, most ez az egyik kedvenc nevem :D olyan kis "könnyű", szép név, és lehetne Lizának v Lizinek becézni
2010. szept. 11. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!