Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik jó popsitörlő?

Melyik jó popsitörlő?

Figyelt kérdés
Lányom 4,5 hónapos és ez már a harmadik popsitörlő ami nem vált be (Próbáltam a kék DM-st, Johnson's-t és legutóbb a Niveát). A Niveát több mint egy hónapig használtam és hirtelen elkezdett pirosodni a kis bőre (feneke, nemi szerve) tőle, aztán most marad a vatta és a kamillásvíz. Ez azonban nem megoldás. Melyik a jó popsitörlő, mi a véleményetek?
2008. aug. 30. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Nekem az elejétől fogva dm-est használok, eddig még nem volt semmi baja!

Próbáld ki a pampers, vagy a gabit!

2008. aug. 30. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kipróbáltunk már egy csomót, de nekünk a legjobban a Huggies törlő kendő vállt be és abból is az aloe verás, illetve a kakó vajas. Az aloés zöld csomis, a másik pedig sárga. Ez sokkal vastagabb mint a többi, és jóval nedvesebb is. A bőre pedig nem lett kiütéses és piros sem. Próbáld ki ha gondolod. Nálunk itt Pécsett 530 ft/csomag.
2008. aug. 30. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én is a huggies-t javaslom, vagy a neogranoront
2008. aug. 30. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Nekünk a Pampers és a fehér DM-es vált be.
2008. aug. 30. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Próbáld kiaz Axxo-t! Nálunk bevált!

2008. aug. 30. 11:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kívánok jó babázást mindenkinek!
2008. aug. 30. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi használtuk sokat a Penny-s Baby Time-osat, illat és szinezékmentes, illetve a Rossmann-ost ez is szintén. Vagy marad otthonra a vizes lemosás, és ha elmentek akkor csak a popsitörlőkendő. Illetve lehet kapni direkt allergiásoknak valót is, van ilyen pelus is. De ezzel kapcsolatosan nekem nincs tapasztalatom, ezen az oldalon olvastam én is, hogy vannak ilyenek is.

Esetleg nem a pelusra allergiás?

2008. aug. 30. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!