Mikortól tudatos egy baba mosolya?
Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hetes és habár mindenhol azt hallom/olvasom, hogy az nem mosoly, hanem izom/idegrángás inkább, egyre jobban azt érzem, hogy tudatos. Lehetséges?2008. aug. 30. 09:04
1/4 anonim válasza:
Igen! Az én lányom alig másfél hónaposan már tudatosan NEVETETT! :) Beszéltem hozzá és nevetett vissza rám! Az hülyeség, hogy idegrángás..ááá, dehogy, a te babád igenis mosolyog Rád!!! :) Sok boldogságot!
2/4 anonim válasza:
6 hetesen kezdődött a tudatos mosoly nálunk is kb.Akkor még ritkán.7-8 hetesen már "beszélgetett" és mosolygott nagyokat.Egyértelműen tudatosan.Most 9 hetes és egyre gyakrabban vigyorog.Néha szinte nevet,főleg ha én is nevetek neki.
3/4 anonim válasza:
Egy hetes volt a gyerekem, amikor a dokinő közölte, hogy tudatosan mosolyog, ő még ilyet ilyen fiatal babánál nem látott. Szerintem lehetséges. Evolúció :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem ennyi idosen mar nyugodtan lehet igazi mosoly:)Nekunk is masfel honaposan volt, azota is mindenkit levesz a lábárol a kis huncut:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!