Bébitaxit mikor érdemes venni a gyerkőcnek?
Nekünk ilyen van,5-6 hónapos koruk körül kezdték el használni a lánykák,mikor már tudtak ülni:)
Igen tényleg ne haragudj:)Nekem mindig ugyanaz volt a kettő és a bébitaxit kismotornak hívjuk:)
Nekünk is van,de nem nagyon használtuk,mert babakocsival könnyebb volt/könnyebb közlekedni:)De az utcában sétálgatni jó volt,városba nem nagyon mentünk vele:)
Ezt kb. 8 hónapos koruk körül kezdték el használni,úgy hogy mi toltuk és kb. másfél-két éves koruk között kezdték el hajtani lábbal(le lehet szedni a "külső részét" és a tolókart):)Csak képet találtam olyasmiről,amilyenünk van,én játékboltban vettem:)
20 hósan kapta, ilyet:
nagyon szerette, mert zenélt meg mindenféle hangjai voltak, meg bele is tudott pakolni az elejébe (kinyitva nem használta)
Apukám vett a kisfiamnak 4 hónapos volt, de ilyenkor még semmi értelme! Most 9 hónapos kb 1 hónapja szereti tologatni meg felborítja és a kerekét pörgeti :D De rendesen majd csak olyan 1 másfél évesen tudják használni. Én 1 éves kora körül már vennék mert még ha nem is ül rá eljátszik vele főlleg ha olyan mint a miénk mert ennek az ülése alá lehet pakolni :)
[link] ILYENÜNK VAN :)
9 hónaposan kapta. Ekkor csak ráült nyomkodta. 15 hónaposan kezdett vele aktívabban mozogni, mert télen nem vettük elő a lakás meg kicsi :-)
Most 19 hónapos mi futóbiciklit vettünk 1 hónapja azzal száguld :-)!
1. szülinapja előtt kapta párnappal, eltelt 2 hónap mire elkezdte érdekelni. Először tologatta csak, nézegette, 15hónaposan ment vele rendesen.
Sajnos linkelni nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!