Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, Ti benne lennétek...

Anyukák, Ti benne lennétek ilyen dologban, vagy szerintetek hülyeség?

Figyelt kérdés
Anyukáktól hallom sokszor, hogy nincs idejük főzni, sok a házimunka, belefáradnak stb. Én egy ideje rendelem a kaját, olcsóbban is jövök ki, meg nincs is kupi vele. Viszont arra gondoltam, hogy pár köryékbeli anyukával (4-5) össze lehetne fogni és mondjuk Hétfőn én főzök egy jó nagy adag kaját, 4-5 családnak (egyébként se tudok kis adagokat főzni és időbe se sokkal több mintha csak magunknak főznék) a többi napokon meg mindig más anyuka főzne, így lényegében heti 1x kellene főzőcskézni a többi napokon csak elugranék az éppen soros anyukához az ebédért. Szerintetek ez működne?
2015. máj. 16. 14:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem lehetne kiegyenlített. Valaki mondjuk egyik nap túrós tésztát csinál a másik meg grillezett csirkemellet görög salátával, hát árban eléggé eltérnek 10-20 emberre.

De ha meg mindenki minden nap rántott húst vagy hasonlót csinálna, azt is meg lehetne unni. Mert bizony néha jól esik egy főzelék tükörtojással vagy egy zöldségleves is.

2015. máj. 16. 20:56
 12/14 anonim ***** válasza:

ne haragudj,d en most jot nevettem. :-D

tuti nem menne. Egyreszt az etelek kozti arkulonbseg miatt. Masreszt meg pl.rantott hust csinalni 20emberre,hat mit mondjak,nem fel ora :-)

2015. máj. 20. 22:42
 13/14 anonim ***** válasza:
:D hát az nagyon nem :D ki se számolom az hány szelet,főleg ha 2 napra :D ahhoz már ilyen 5 lityós olaj kell :D :D :D
2015. máj. 21. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Annak a 20 embernek a fele gyerek, az egynegyede csecsemő vagy 3 év alatti kisgyerek, nem esznek fejenként 3 szelet rántott húst.

A közös kajaalapot és az előre egyeztetett heti menüt pont azért írtam, mert ezzel elkerülhetők az árkülönbségből adódható viták. Ha mindenki beletesz egyforma összeget, nincs gond, ami esetleg marad, azt meg el lehet sütizni közösen pl.

Ettől függetlenül tényleg necces, 4-5 nő közösségében előbb-utóbb óhatatlanul lesznek sértődések, viták, klikkesedések, egymás háta mögötti kibeszélések, pedig alapvetően nagyon jó ötlet.

2015. máj. 21. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!