Csak en utalom a rugdalozot?
Mikor meg nagy kicsit, akkor felhuzza benne a labat az ulepehez, ott beakad a laba es sir. Mikor meg kezd kicsi lenni, akkor meg feszul az egesz testen, kenyelmetlen. Igy kb 2-3 hetig jo egy rugdalozo meretben, vagyis kb 3x van rajta maximum.
Miert istenitik ennyire? Miert ez az alap oltozet a babaknal?

Akkor lehet rossz márkát veszel. lehet cipzárosat is venni, ott nincs lyuk, ahol kifér a lába. Nálunk is előfordul néha, de nem állandó jelleggel. Van olyan, amit középen kell összegombolni, van, amelyiket hátulról-na azt meg én utálom-és van a srégen gombolós, mikor az egyik lábától indul és a másik oldalon a nyakánál köt ki. Na nekem kábé a középen gombolós a kedvencem, mert a srégen gombolósba az ellentétes lábát nehéz belepasszírozni.
A rugi azért jó, mert védi a gyerek derekát, elég könnyen tud benne mozogni és gyorsan le van vetkőztetve a gyerek. Öltöztetésnél szerintem sokkal nehezebb ráadni külön a kis pólót és nadrágot. Én orvoshoz is rugiba viszem, mert haladni kell, jönne a következő páciens, én meg bénázok a nadrággal:D
Body-t jó hosszan használtunk első lányommal, kábé 18 hónapos koráig, rugit viszont csak 8 hónapos koráig napközben, és csak estére adtunk rugit, de onnantól kezdve nem sokáig.

Én sem utálom.
Amikor nadrágot és zoknit adok rá, és ebben mászik, akkor a zoknit fél perc alatt elhagyja, meg a szájába veszi, húzza, éjjel is el szokta hagyni a nagy fetrengésben.
Én itthonra és alvásra szeretem a rugdalózót.
Ami kapcsos és nagyok a lyukak, azok valóban nem a legjobbak, mert kilép a lyukon. De a cipzáras ahogy vki írta, sokkal jobb, meg lehet olyat venni, amin kisebb közönként vannak a kapcsok, így nem lép ki olyan egyszerűen.

Én is utálom, és nem is veszek a gyerekemnek. Le lehet pontozgatni, de én a funkcióját sem értem, és nagyon csúnyák is. Főleg amikor már több hónapos gyerek van csak rugiban...mint egy óriáscsecsemő...nem tetszik.
Body-t adok alulra, hogy ne legyen kint a dereka, arra pedig rendes ruhát. (póló,nadrág,szoknya, stb.)

Szia!
Én szeretem,de csak alváshoz adok rá rugit:)

Egyébként nem növi ki olyan gyorsan és mivel én minden este lefekvéshez friss,tiszta rugit adok rá így én nem csak 3szor veszem elő 3 hét alatt:)
Lehet tényleg nem jó márkájút vesztek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!