Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak en utalom a rugdalozot?

Csak en utalom a rugdalozot?

Figyelt kérdés

Mikor meg nagy kicsit, akkor felhuzza benne a labat az ulepehez, ott beakad a laba es sir. Mikor meg kezd kicsi lenni, akkor meg feszul az egesz testen, kenyelmetlen. Igy kb 2-3 hetig jo egy rugdalozo meretben, vagyis kb 3x van rajta maximum.

Miert istenitik ennyire? Miert ez az alap oltozet a babaknal?

2015. máj. 15. 11:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert könnyebb benne pelenkázni.
2015. máj. 15. 12:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk soha nem volt ilyen probléma, igaz hogy mindig megfelelő méretűt adtam rá. És nem nőtte ki 2 hét alatt, még az 56-os méretet sem, nemhogy a nagyobbakat.
2015. máj. 15. 12:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lehet rossz márkát veszel. lehet cipzárosat is venni, ott nincs lyuk, ahol kifér a lába. Nálunk is előfordul néha, de nem állandó jelleggel. Van olyan, amit középen kell összegombolni, van, amelyiket hátulról-na azt meg én utálom-és van a srégen gombolós, mikor az egyik lábától indul és a másik oldalon a nyakánál köt ki. Na nekem kábé a középen gombolós a kedvencem, mert a srégen gombolósba az ellentétes lábát nehéz belepasszírozni.

A rugi azért jó, mert védi a gyerek derekát, elég könnyen tud benne mozogni és gyorsan le van vetkőztetve a gyerek. Öltöztetésnél szerintem sokkal nehezebb ráadni külön a kis pólót és nadrágot. Én orvoshoz is rugiba viszem, mert haladni kell, jönne a következő páciens, én meg bénázok a nadrággal:D

Body-t jó hosszan használtunk első lányommal, kábé 18 hónapos koráig, rugit viszont csak 8 hónapos koráig napközben, és csak estére adtunk rugit, de onnantól kezdve nem sokáig.

2015. máj. 15. 12:02
 4/13 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, még annyit kihagytam, hogy én Angliában élek, itt 3 havonta cserélik a méretet, szerintem tök jó. Igaz, mikor az új méretet elkezdjük hordani, lóg rajta, mint tehénen a gatya, de gyorsan belenő és még akkor sem szokott baj lenni vele.
2015. máj. 15. 12:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem utálom.

Amikor nadrágot és zoknit adok rá, és ebben mászik, akkor a zoknit fél perc alatt elhagyja, meg a szájába veszi, húzza, éjjel is el szokta hagyni a nagy fetrengésben.

Én itthonra és alvásra szeretem a rugdalózót.

Ami kapcsos és nagyok a lyukak, azok valóban nem a legjobbak, mert kilép a lyukon. De a cipzáras ahogy vki írta, sokkal jobb, meg lehet olyat venni, amin kisebb közönként vannak a kapcsok, így nem lép ki olyan egyszerűen.

2015. máj. 15. 12:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Én nem utáltam de nem is szerettem, párom nagyon utálta. Általában body+naci volt/van a kislányunkon. Kb 3 rugija volt. Kicsiként talpas naci, ahogy felállni kezdett onnantól meg zoknit kapott. Most 15 hónapos egész nap szinte csak bodyban rohangál mert már leveszi a nacit, igaz vissza is veszi de utana rögtön le úgyh nincs rajta.
2015. máj. 15. 12:23
 7/13 anonim ***** válasza:
32%

Én is utálom, és nem is veszek a gyerekemnek. Le lehet pontozgatni, de én a funkcióját sem értem, és nagyon csúnyák is. Főleg amikor már több hónapos gyerek van csak rugiban...mint egy óriáscsecsemő...nem tetszik.

Body-t adok alulra, hogy ne legyen kint a dereka, arra pedig rendes ruhát. (póló,nadrág,szoknya, stb.)

2015. máj. 15. 12:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szeretem,de csak alváshoz adok rá rugit:)

2015. máj. 15. 13:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Egyébként nem növi ki olyan gyorsan és mivel én minden este lefekvéshez friss,tiszta rugit adok rá így én nem csak 3szor veszem elő 3 hét alatt:)

Lehet tényleg nem jó márkájút vesztek.

2015. máj. 15. 13:54
 10/13 anonim ***** válasza:
azért jó,mert ekkoráknak a nadrág lecsúszik,a kantáros nadrág felcsúszik, a szoknya,poló szintén fel :-) aztán ha mentek valahová,állandóan igazgathatod
2015. máj. 15. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!