Utálom az anyósomat.3 hós babám mindig sír a kezében, de bárki másnál megnyugszik. Lehetséges, hogy megérzi, hogy nem szeretem anyóst se nála lenni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 07:30
1/8 anonim válasza:
Hát nem tudom! Én is utálom az anyósomat de a fiam imádja! Lehet nem érzi magát biztonságban! Lehet rosszul fogja! Nem tudom!
2/8 anonim válasza:
A te érzéseidet nem hinném hogy átveszi...nem segít haragudni;)
4/8 anonim válasza:
Mintha én írtam volna ki a kérdést. 3 hónapos a babám, mindenkinél elvan, de nála ordít, már akkor is, ha meglátja. :) És én sem szívlelem és akkor szépen fogalmaztam. :) Én is gondoltam már rá, hogy talán érzi, hogy én sem szeretem, de elég furcsa lenne, nem? Minden esetre fogalmam sincs, hogy miért sír nála. Én még a parfümjére gyanakodtam, nagyon erősen beparfümözi magát, még a gyereken is érzem, ha visszaadja.
5/8 anonim válasza:
Sztem az anyában lévő feszültséget érzi a baba. Nekem is 3 hónapos, mi anyámmal nem jövünk ki. Ahogy belép a lakásba mindketten befeszülünk, ha csak beszél a bébihez már sír.
6/8 anonim válasza:
Szerintem pedig igenis érzi a baba a benned lévő feszkót. Én sem jövök ki az anyósommal, de a baba felé ezt már most sem mutatom, hisz neki a nagymamája,és a férjem édesanyja, és a gyereknek arra van/lesz szüksége, hogy minél több szerető ember vegye körbe.
7/8 A kérdező kommentje:
Én is magamba folytom, ezért nem értem miért van ez.
2014. okt. 1. 10:14
8/8 anonim válasza:
Anyósom alkoholista, büdös, koszos. Se áram, se víz nincs nála. Az 1 évesem, ha a közelébe jön, üvölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!