Mi az oka a baba hisztérikus sírásának?
Figyelt kérdés
Kisfiam most lesz 1 éves, és az utóbbi néhány napban,ha berakom a járókába( mert dolgom lenne) ordítani kezd,de úgy,hogy szinte fulladozásig hergeli magát.Eddíg jól elvolt ott,szívesen játszott benne,most meg ha csak közelítünk vele a járóka felé már sír.Nagyon tanàcstalan vagyok,hogy mit tehetnék ezellen,mert így szinte semmit nem tudok megcsinállni itthon. :( :( Trauma nem ért. Ez már a dackorszak lenne? ( de akkor miért csak a járóka) Mit tegyek, hogy segítsek neki?2015. máj. 14. 19:57
1/6 anonim válasza:
Azért,mert tudja,hogy oda "száműzöd",mikor nem tudsz vele lenni.Szeparációs szorongás lehet.Ilyenkor ne vedd ki,hanem,ha megoldható,olyan helyre tedd a járókát,hogy lásson.Beszélj hozzá,miközben csinálod a dolgod,énekelj neki.Idővel megnyugszik.Fő,hogy te is nyugodt legyél ilyenkor.Ez egy időszak,el fog múlni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Az a helyzet, hogy ezt akkor is csinállja ha lát közben...akkor is ha leülök a székre ( a járóka mellé) enni! Próbálltam már mindent..nagyon kitartó! Egyszer " végkimerülésig csinállta :(
2015. máj. 14. 20:17
3/6 anonim válasza:
1 éves, gondolom járó, mindent felfedező gyerek és nem akar már benne lenni. Egyáltalán nem tudsz mellette semmit csinálni? Inkább ezen kellene változtatni, mert még ha most vissza is szokik valahogy, sokáig már nem fog benne megmaradni.
4/6 anonim válasza:
Ne tedd bele :) Komolyan mondom. Ha tud járni, hadd menjen veled, mikor mosogatsz, vagy felmosol, esetleg mást csinálsz. Az én fiam mióta járni tud, jön utánam, most hogy két éves, jön, hogy anya segí'. Segít, törölget vagy sepreget, összeszedi a játékait. Persze utána kell javítanom, és sokkal lassabban vagyok kész, de közben velem van :)
5/6 A kérdező kommentje:
Nem még sajnos nem tud járni,csak kapaszkodva lépeget..
2015. máj. 14. 20:37
6/6 anonim válasza:
Akkor járóka helyett érdemes a szobát lekeríteni és gyerekbiztossá tenni. Nálunk sem volt járóka sokáig, mert utálta mindkét gyerek. Megoldottam másként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!