Miért kakil zöldet a babám?
Figyelt kérdés
A babám már harmadik napja sötétzöldet kakil, rettenet büdös de komolyan nagyon, nem értem, hogy miért.. Bélfertözés? Amugy 4 hónapos 2 hetes és csak tápszert kap. Szóval nem értem. Ma mindenféleképp orvos, de nemtudom, hogy tul izgulom vagy nagy a baj. Szóval Énnem undorodom semmitöl, de ez ténlleg kajak büdi szegénynek pedig semmi láz meg tök jol érzi magát.2015. máj. 13. 09:19
1/10 anonim válasza:
Tápszernél előfordul. Az a biztos, ha orvos is megnézi (viccen kívül, fotózd le a cuccot) a gyerekkel együtt.
De a lányomnak is volt zöld, én is megijedtem, orvost hívtunk. Idilli volt, ahogy az orvos az udvaron, napfényben vizsgálgatott egy dögszagú pelenkát :)
Mint kiderült, a tápszer okozhat ilyet, ártalmatlan mellékhatás.
2/10 A kérdező kommentje:
Fuu na ez is kb az!! :-) Akkor jolvan, azért elmegyünk dokihoz. :-)
2015. máj. 13. 09:29
3/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő,hogy vagy túl sokat eszik vagy keveset.... elmentünk orvoshoz azt mondta ez normális, a tápszer miatt van.
4/10 anonim válasza:
Ugyan nekem anyatejes volt a lányom, nekem azt mondta a doktornő, attól van ha túleszi magát, mert így már nem képes kényelmesen megemészteni, és olyankor gyakrabban is kakil elvileg. Biztos lehet ez tápszertől is ezek szerint. Ne aggódj.
5/10 anonim válasza:
Nekem is anyatejes volt a babám és zöld volt a kakija (volt, hogy napokig, akár egy hétig is, kb. mint a spenótfőzelék). A neten én is a túlevést olvastam okként, de az orvos azt mondta, hogy ha egyébként nincs semmi panasza a gyereknek, tehát jól van, akkor nem kell vele foglalkozni.
6/10 anonim válasza:
Nálunk is volt, amikor túlette magát.
7/10 anonim válasza:
Attól lehet zöld ha nem tud rendesen pukizni vagy kevés a tápanyag bevitel.De ha rendesen eszik akkor a pukitól van!
8/10 Wiky93 válasza:
Milyen tápszert eszik? Mióta?
A milumil HA-s tápszertől nagyon büdi a kaki, puki és zöld is. Meg van még egy márka amiről tudok, hogy méregzöld lesz a kaki, iszonyat büdi a kaki, puki, csak annyira hirtelen akartam írni, hogy nem jut eszembe.
9/10 anonim válasza:
Nem a bebára gondolsz? Az én lányom Bebát eszik és hát.... Elég sötét zöld nagyon büdi,és híg:) De mi tudjuk hogy emiatt van:) De legalább van. A milumiltől csak 4 naponta volt,nagy erőlködések után.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, mi is bebát etetünk, és attol ilyen büdös ma mondta a doki.... :-)
2015. máj. 14. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!