Vettünk egy sencor bébiőrt, csak sípolt, kicserélték, az is sípolt. Ma kicseréltettem egy tefal típusúra de ez se jó. Úgy jelez, mintha nem észlelné a másikat. Sem közelről, sem távolról.
Mit tegyek ? :(
Vagy milyent vegyek?
2010. febr. 24. 13:48
1/7 anonim válasza:
Én is vettem több jó márkát is, de mindegyik szar volt. Vettem a vaterán egy ezer éves német szart 2000 ftért, tökéletesen működik!!
2010. febr. 24. 13:55
2/7 fotucsok válasza:
nem hiszem,hogy a panelnak köze lehet hozzá. Nekünk philips van, és jól működik, bár nem használjuk, mert egy átlagos lakásban minden szeglegből meghallani, ha nyöszörög a kicsi. Szerintem ez azoknak jó, akik többszintes családi házban laknak, vagy ha anyuka kint van az udvaron, a kicsi meg bent alszik a lakásban. Nem lehet, hogy túl közel van egymáshoz a adó és a vevő és zavarják egymást?
2010. febr. 24. 13:56
3/7 anonim válasza:
szerintem is ez lehet amit a második ír, mi 2 szintes családiban lakunk és a lányom fent alszik az emeleten, mi meg a fiammal van h kint vagyunk az udvaron, így működik a bébiőr, de bent egyik szobából a másikba csak sipol mint a hülye (gerjed.)
2010. febr. 24. 13:58
4/7 A kérdező kommentje:
1 méterről is és 15méterről is ezt csinálja...
Kint alszik az erkélyen én meg főzök a konyhában. Nem hallom ha felébredt.
2010. febr. 24. 13:59
5/7 anonim válasza:
Valami nagyon zavarja, rádió, tv. Nálunk az volt a baj, hogy túl közel voltak egymáshoz, ezért a vevőt a gyerekszoba egyik végébe az adót meg a mi szobánk legtávolabbi pontjára raktam, és a addig hangoltam az oldalán lévő tekerővel, amíg jó nem lett. Azóta alig mertem hozzányúlni, nehogy elromoljon.
2010. febr. 24. 14:48
6/7 A kérdező kommentje:
Mindent kikapcsoltam, Tv, rádió, telefon, net, de még a kinti folyosóról sem működik. Ez kész vicc...
2010. febr. 24. 14:52
7/7 anonim válasza:
pedig lehet hogy valami bezavar, egyszer nálunk olyan volt, hogy aludt a gyerek, nálam a bébiőr, és egyszercsak éktelen kutyaugatás jött belőle :) a 2 házzal arrébb lakó kutya volt, fogalmam sincs ez hogyan lehet, de többször előfordult, meg egyszer a mikróhoz volt közel, és nagyon elkezdett sípolni, aztán arrébb tettük, és rendben volt
egyébként nekünk angelcare van, használtan vettük, előttünk már 2 gyereket kiszolgált, és az említett eseteket leszámítva jól működik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!