Szerintetek a Zóra szép név?
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 20:39
11/17 anonim válasza:
Hogy becéznéd?Zórika?Hülyén hangzik szerintem.
13/17 anonim válasza:
Kedves válaszadók! Úgy tűnik többségetek még az általános iskolát sem végezte el, mert sokaknak problémát okoz egy eldöntendő kérdés értelmezése! A kérdésre 2féle válasz születhet, ennélfogva mindkettő csak hasznos lehet. Nehezen tudom elképzelni, hogy azok, akik így lepontoztak embereket (pl engem, mert azt merészeltem írni isten bocsássa meg, hogy szerintem szép), azok vannak olyan értelmi szinten, hogy a nyálukat le tudják nyelni. Őszintén remélem, hogy ezen egyének nem szaporodak, több értelmi fogyatékost nem akar nevelni az állam. Ja, és attól hogy jelentitek ezt a választ még pont ugyanolyan nyomorultak maradtok :) akinek nem inge, de ezt az értelmesebbje úgy is tudja...
14/17 anonim válasza:
Kicsit szokatlan, nekem mondjuk rövid O-val (Zora) jobban tetszik. :)
15/17 anonim válasza:
Szerintem szép, annak idején én is felvetettem, de a férjem rögvest leszavazta.
16/17 anonim válasza:
Ha nektek tetszik, adjátok! Úgyse tudtok olyan nevet adni, ami mindenki szerint szép. Akinek nem tetszik, nem tetszik.. Kit érdekel???
17/17 anonim válasza:
Szerintem szép. Kb. 25 éve hallottam először, tetszett már akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!