Annyira szép lenne ez a lánynév ha létezne: "Susu". Tudnátok hasonlóan cuki, kisbabás lányneveket ami ritka és nagyon cuki, babás?
Persze, csak az a cuki, édes baba egyszer felnő, és akkor már nem lesz cuki, és babás. A nevét viszont akkor is viselnie kell.
Mellesleg szerintem a Susu egyáltalán nem hangzik szépen, így bármilyen nevet írnék, ami nekem szép, neked valószínűleg nem lenne az.
gyereked mondjuk 2 évig lesz baba, aztán 80-90 évig reméljük még lesz és nem baba lesz, hanem kisgyerek, majd hosszú évekig felnőtt!
miért akarsz vele kiszúrni? ha neked tetszik, hogy édes kisbaba neve van valakinek akkor változtasd meg a nevedet susura és élj boldogan vele.
egyébként a susu az a sanyinak a beceneve, férfiakat hívnak így :D
Nagyon gáz, mikor a leendő szülő a gyerek nevén akarja kiélni a kreativitását, mert másban nem tudja.
Nagyon cuki az Eperke, Felhőcske, Angyalka úgy 4 éves korig. De rosszul élném meg, ha pl. az osztálytársaim felröhögnének, mikor be kell mutatkozni az új suliban. Tudom, tudom, addigra nem lesz fura semmilyen név. Nos, ez nem igaz, a buta név mindig buta név marad.
Nekem is volt egy kitalált nevem, amit imádtam, de nem anyakönyvezhető. Olyan keresztevet választottam a lányomnak, amit lehet így becézni. Eredetileg nem is akartuk használni a valódi keresztnevét, de aztán úgy alakult, hogy nagyon illik hozzá, így vegyesen használjuk az általam kitalált névvel.
Most ovis, és érdekes, hogy az oviban csak a becenevét használják (olyan, mintha önálló név lenne), otthon vegyesen, ő meg korrektül a hivatalos nevén mutatkozik be.
Amúgy ismerek Susut, egy arab származású ismerős lány beceneve ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!