Van itt olyan anyuka akinek egy évnél kevesebb a korkülönbség a gyerekei között?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 10:01
1/4 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen de találkoztam már ilyennel. 11 hónapos volt a kicsi és 30 hétre ikreket szült. 1év alatt 3 gyerek:)
Te is hasonló cipőben vagy?
2/4 anonim válasza:
apukám új feleségének született így 2 gyermeke a kistesóim. 17 nap híján 1 év van köztük. hát szerencséje van, mert amíg nagyon pici volt a pici, komoylan csak feküdt az ágyban és csöndben volt, csak etetni kellett és slussz.
3/4 anonim válasza:
Nekem tesóim közt 15 hónap van:)!!!
De van ismerőseim közt olyan akinek a két babó közt pár nap híján 12 hónap van.Neki is "szerencséje" volt,mert egyik manóval sem volt különösebb gond pl.:hasfájás stb.Az elején észre sem lehetett venni,hogy 2 picúr van.Kicsit akkor volt nehezebb amikor egyik már szaladgált a másik mászott.De túl vannak rajta és nagyon össze nőtt tesók:)!!!
Esetleg 1 év korkülönbség lesz a gyerekek között?
4/4 anonim válasza:
Szia! Párom és a testvére között 11 hónap van. Anyukájuk azt mesélte, hogy elég könnyű volt az elején, még maga a terhesség is, de mikor már mindkettő fürgébb volt, akkor kellett egy időben 2 ember rájuk. Szerintem gatyát lehet felkötni, de később sokkal-sokkal könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!