Anyatejes + tápszeres 1 hónapos kisfiam rengeteget eszik! 150-200ml-ereket. Mit lehet tenni?
Mi kislányunk is mindig többet evett mint ami a dobozon jelölve volt. Én nem foglalkoztam vele annyit evett amennyit kért. Kb 5 hónapos koráig evett többet mint ami a dobozon volt írva, utána viszont annyit vagy kicsit kevesebbet evett mint amennyi elő volt írva. Most 15 hónapos, rendes adagot eszik és nem duci. Amint egyre jobban mozgott meg nőtt átalakult a kis teste :) van combija most is de nem hurkás.
Amúgy lactogen harmony tápszert ette anyatej mellett.
Én biztos nem teáztatnám evés helyett, sztem ez egyáltalán nem jó.
Adj neki amennyit igényel, szépen le fog "állni" ezzel.
Köszönöm a válaszokat. Ezért vagyok kétségbe esve, ezekszerint ahány gyerek annyi féle igény, nincs rá konkrét recept, amit használhatnánk, mindenki mást mond sajnos :/
Doktornő meg védőnő azt mondta, egyen, amennyit ennie kell.De, nekem akkor is furcsa ez. Mindenki babája kevesebbet eszik a környezetünkben, és mindenki azzal riogat, hogy ez nem normális, amit a mi babánk csinál. De, mit tudok tenni?? Fogjak diétára egy 1 hónapost? De, hogyan?? Hagyjam sírni órákig? Szerintem ez sem megoldás. Hát picit el vagyok kenődve. Mindesestre még szívesen várom az ötleteket, kuruzslókat, ráolvasásokat :).
12.-es: meg fogom nézetni a cukrát, ez jó ötlet!!
Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek, tegnap óta eddig úgy néz ki sikerül visszavennünk a tempót! Így nézünk ki etetésekben, ml-ben:
150
180
170
140
140
140
150
130
140
150
150
130
140
140
110 (! :) )
150
jha, és mindegyik etetés sznte pontosan 3 óránként! hígítottunk a tápszeren is, így az adagok kb. 1/5-el kevesebbet érnek (150 ml-nél mintha csak 120-at evett volna kb. Úgyhogy eddig ennek is nagyon örülök! Azt remélem, picit visszaszűküa gyomrocskája. Néha van egy kicsi sírás még, de gyorsan el tudom már terelni a figyelmét, és utána nem sír, így ezért gondolom, hogy ezek az adagok is elegek neki. Köszönöm a tanácsokat mégegyszer! (Remélem nem kiabálam el a dolgot, és esetleg sikerül majd beállnunk egy 130-as adagra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!