Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tud kakilni a baba a paraffin...

Tud kakilni a baba a paraffin olajtól?

Figyelt kérdés
Használ valaki paraffin olajat etetés előtt, hogy tudjon kakálni a babája? Ha igen, akkor mi volt a hatás?
2008. aug. 29. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad hashajtást csinálni a babáknál. Hála a paraffinnak abból amit adsz neki semmi sem fog felszívódni.

Ha szorulásos akkor kérdezd meg az orvost ,védőnőt mit csinálj. Inkább adj őszibarackot.

2008. aug. 29. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a paraffint a hajlataira kenem, nem hallottam arról, hogy fogyasztható lenne...

Mekkora a babád? Azt mondják, még anyatejesnél is normális, ha 5 napig nincs széklet...

Inkább konzultálj dokival!

2008. aug. 29. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én egyszer próbáltam a paraffin olajat, de magamnak és borzasztó volt, bár hatásos. Babának,szerintem nem szabad adni ilyen erős hashajtót. Pont itt tanácsolta nekem valaki pár napja, reszelt alma levét. Kicsit féltem,mert még csak 11 hetesek vagyunk, de bejött!! Esetleg próbálj meg adni a kicsinek egy kanálkával.
2008. aug. 29. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is elég nehezen kakilt a kicsim mert tul emésztete a dolgokat de én levolekot adtam neki azt meg is ihata és nem volt baja töle csak megkönnyitete neki kinyomni.de szerintem kérdezd meg a védőnőt hogy mit ajál neked
2008. aug. 29. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha székrekedés van,vegyél a gyógyszerta´rban LAEVOLAC szirupot.Nagyon jó,terme´szetes kivonat.A lányomnál 3 napalatt helyre állt.Azóta naponta 2x kakil.:)
2008. aug. 29. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!