Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az normális, hogy a 7 hetes...

Az normális, hogy a 7 hetes babám 2 óránként szopizik, és néha el is alszik közben. Persze éjjel nem kel 2 óránként. Max.2-3 szor kel enni. Ja, és 8-10 kakis pelus 1 nap?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Sokan azt vallják, hogy igény szerint kell szoptatni! Nekem anno azt mondták, ha lehet minimum a két órát várjam, meg. Tehát nincs semmi baj vele.

Mondjuk én általában betartottam a három órát, éjjelente pedig kétszer volt fent.

A kakis pelus sem gond! Ez is normális! Nálunk mondjuk volt, hogy 10-15 napig nem volt kaki. De amíg jó kedélyállapotú addig nincs gond!

2010. febr. 23. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem amíg cicizett 2 óránként evett. Jött az okos védőnő, hogy hagyjam sírni, 3 órát ki kell bírnia. Egyszer pont' a sírós időben jött, és hipp hopp megváltozott a véleménye. Szóval szerintem babája válogatja. Azóta is teljesen jól van a gyerek, 2 éves. Szerintem a pelus jó, ha a kakival nincs semmi extra (zöld vagy nyálkás)
2010. febr. 23. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia, nekem ennyi idősen másfél óránként is evett, nem volt sok tejem, minden cseppért megszenvedtem, igény szerint szopizott. Persze ebben volt nyugtató cicike is (olyankor aluszkált rajta el..)
2010. febr. 24. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!