Az normális, hogy a 7 hetes babám 2 óránként szopizik, és néha el is alszik közben. Persze éjjel nem kel 2 óránként. Max.2-3 szor kel enni. Ja, és 8-10 kakis pelus 1 nap?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 17:45
1/3 anonim válasza:
Sokan azt vallják, hogy igény szerint kell szoptatni! Nekem anno azt mondták, ha lehet minimum a két órát várjam, meg. Tehát nincs semmi baj vele.
Mondjuk én általában betartottam a három órát, éjjelente pedig kétszer volt fent.
A kakis pelus sem gond! Ez is normális! Nálunk mondjuk volt, hogy 10-15 napig nem volt kaki. De amíg jó kedélyállapotú addig nincs gond!
2/3 anonim válasza:
Nekem amíg cicizett 2 óránként evett. Jött az okos védőnő, hogy hagyjam sírni, 3 órát ki kell bírnia. Egyszer pont' a sírós időben jött, és hipp hopp megváltozott a véleménye. Szóval szerintem babája válogatja. Azóta is teljesen jól van a gyerek, 2 éves. Szerintem a pelus jó, ha a kakival nincs semmi extra (zöld vagy nyálkás)
3/3 anonim válasza:
Szia, nekem ennyi idősen másfél óránként is evett, nem volt sok tejem, minden cseppért megszenvedtem, igény szerint szopizott. Persze ebben volt nyugtató cicike is (olyankor aluszkált rajta el..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!