Hogyan szoktattátok le a babátokat a cumisüvegről?
Én nem szoktatom le. Majd magától elhagyja.
2 éves, napközben mindent pohárból iszik, este lefekvéskor a tejet kapja cumisüvegben.
Hogyan látta kárát a foga?
Csak mert azt írod, vizet iszik cumis üvegből. Akkor mi kár lehetne ebből? Nem értem.
Ne vegyétek el tőle, főleg, ha ennyire ragaszkodik hozzá.
Még kicsi, bőven belefér, hogy cumisüvegezzen. Majd leszokik róla, ha megérett rá.
A férjed fogai sem a cumisüvegtől/cumi miatt lettek csálék. Ha három éves korában is cumizott, akkor is legfeljebb a tejfogak növését befolyásolta volna, de a csontfogak növését/romlását nem befolyásolja a babakori cumi ill. üveg.
Ha ennyire zavarja a férjed a fogai, menjen dokihoz, csináltasson fogszabályozót magának, de ne kínozzátok szegény kisfiút, hogy elveszitek az imádott rituáléhoz kötött tárgyát.
úgy tudomm egy éves kortól már szoktatni kell csőrösre vagy kapásból pohárra, nemhogy 3 évesen...
ln minden nap egyszer itatom picike bababögréből, kis kortyokat töltök csak bele, hogy ne zúduljon a nyakába, és ügyesen issza csak kell még az én kezem is rá irányítani
Nálam is most aktuális a kérdésed. Kisfiam 2 éves múlt, napközben is cumisüvegből iszik, néha csak úgy a szájában van, vagy ha nyűgös-fáradt akkor is iszik. Mintha cumizna. Este szintén issza a tejet belőle, éjszaka meg egy másikból vizet.
Nincs szívem elvenni tőle, nálunk ráadásul úgy alszik el a fiam hogy issza a kis tejét. Februárban oviba megy, addig valahogy el kellene hagynia legalább a déli alváshoz való cumisüvegezést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!