Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi pelust hasznal el egy...

Mennyi pelust hasznal el egy ujszulott?

Figyelt kérdés
Moshato pelusokat szeretnek venni, de nem tudom mennyire lesz szukseg. Minden nap mosnam oket es szaritogep is van.
2015. máj. 7. 13:59
1 2
 11/12 sandrachnologic ***** válasza:

Mar itthonrol irok, tegnap jöttünk haza es mar el is kezdtük a moshatozast. Egy álom!!! Napi 10 perc többlet munka, de megeri. Mar a kórházban szoltak nekem, hogy nagyon érzékeny a gyerek bőre. Ejjel álmában ha bekakalt eldobhatosban kremezve vérvörös lett a bőre. Most tegnap ejjel bekakilt mosisban krém nelkul, 3 orat volt kakisan mert aludt meg én is, es megsem csípte ki. Nekem ez eleg indok. Koldoket nem bántja, spéci újszülött mosipelus.

Marka: Pop in newborn pack (16 belső, 6 külső)

bambino mio newborn kulsok prefolddal es tetra pelussal.

A mamamirol rendeltem, de vettünk használtan is a mamami mosipelus fórumról. :) nagyon elégedett vagyok, a két nap alatt egy pisi es kaka sem folyt meg ki. :)

2015. máj. 9. 17:54
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen hogy írtál. Megnézem a fórumot. Nekem is nagyon szimpik a moshato pelusok.

Jo babazast kivanok!

2015. máj. 10. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!