Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mutatóujjal vagy egész karral...

Mutatóujjal vagy egész karral mutogat a babád?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy csak a mutatóujját nyújtja,vagy a teljes tenyerét a karral együtt?Vagy ez alakul,hogy először még teljes karral,és abból lesz az egy ujjas mutogatás?
2010. febr. 23. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
nem tudom,mindenesetre az én 8 hósom egész karral mutogat:)
2010. febr. 23. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Az enyém először karral mutatott majd 1 hónap múlva már ujjal bár 1x meg is mutattam neki, hogy hogy kell és azóta.
2010. febr. 23. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:

8 hós kislány

Először teljes karral (Két játék közül melyiket kéri stb) gyakoroltunk. Aztán úgy egy hete mutató ujjal. (Imádja az orrunkra mutat és tütüzünk neki) Viszont ha nagyon akar valamit és nem értjük átvált teljes karra :)

2010. febr. 23. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:
10 hósan öklét összezárva mutogatott, kb egy éves korától ujjal:) ö ö őőőő!!!!
2010. febr. 23. 17:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Az én fiam is teljes kézzel mutat,és azt hittem,hogy ez nem jó,de ezek szerint nem baj.(11 hónapos lesz) Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 23. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is aggódom, uis 11 hós kisfiam a mutatóujjával ÉS a középső ujjával egyszerre mutogat. Mintha össze lenne nőve a két ujja, persze nincs. Ez normális lehet?? Tapasztalt vki még ilyet??
2010. febr. 23. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!