Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet egy 1 évest...

Hogyan lehet egy 1 évest lelassítani? Teljesen kivagyunk a férjemmel már. El vagyok keseredve nagyon.

Figyelt kérdés

Fiam egész nap megy, de ezt szó szerint értsétek. Reggel fél 8-kor kel, 11-kor alszik 1 órát, aztán este fél 9-ig ébren van. A köztes időben pedig megy. Tudom, hihetetlenül hangzik, de nem áll meg, nem ül le játszani, csak megy vagy mászik. Néha ha talál valami érdekeset megáll, de csak max. fél percre és megy tovább. Én nem bírom ezt, igazából senki nem bírja. Mamák is csak 1-2 órát vigyáznak rá, mert nem bírnak többet. El is hiszem. Ha nem az van amit akar, pl. megállítjuk vagy megpróbáljuk az ölünkbe ültetni akkor irdatlan hiszti van. Tudom, elrontottuk, szeretnénk helyrehozni, ha nem késő. Anyósom megfeszített 1-2 órás melóval, ringatva néha elaltatja délután, olyankor az éjszaka is jobb. Mert amúgy éjszaka 4-5-ször ébred, akkor is menne, de sosem hoztuk ki a szobából játszani. 1-2 órát kínlódunk vele, néha ordít aztán visszaalszik. Én már félek, hogy hiperaktív vagy valami más baja van. Állandóan olyan, mint aki fel van húzva, nincs egy nyugodt percünk. Sok mindent próbáltunk (Dentinox, citromfű tea, Sedatif Pc, együtt alvás, külön alvás, több vacsi vagy kevesebb stb), de semmi nem használ. Segítsetek kérlek, hátha van valakinek valami jó ötlete. Nagyon kimerültek vagyunk, szegény férjemnek így kell helyt állnia a munkában.

A hagyjuk ordítani verziót nem próbáltuk még, nincs szívem, de már lehet ez lesz a következő. Valamit muszáj tennünk.

Remélem mindent leírtam, bocsánat ha katyvasz lett. Valami biztosan kimaradt, de bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Csak találjak valami megoldást, mert teljesen el vagyok keseredve, hogy valami baj van a gyerekemmel.

2015. máj. 6. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elég későn kel reggel,ne hagyd elaludni 11-kor. Kibírja ebéd utánig, ha onnantól este fél 9-ig fent van! Elég neki egy alvás szerintem, csak az legyen a nap közepén. Ettől független szerintem lassítani nem fog a tempón.
2015. szept. 26. 22:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de szerintem a gyerek nem normalis , vidd orvoshoz meghozza minel elobb.
2015. szept. 30. 16:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Én fiam is ilyen volt és később más dolgok is jöttek hozzá, amikben merőben eltért kortársaitól. Nagyon keveset és nagyon rosszul tudott aludni, egyfolytában járt mindene megállás nélkül. Lassan öt éves lesz és a mai napig is így van, enni sem marad nyugton. Leül persze, mert le kell ülni, de egyfolytában mozog. Nevelési Tanácsadóhoz fordultunk nemrég, pszichológus fog vele foglalkozni és kiderül egy-két hónapon belül, hogy van-e probléma vagy nincs. Hiperaktivitás-figyelemzavar a gyanú egyébként. Egyelőre csak gyanú.
2015. okt. 1. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!