Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Babé koszmó elleni sampon...

A Babé koszmó elleni sampon előtt be kell kenni olajjal a baba fejbőrét, vagy nem muszáj?

Figyelt kérdés
Kicsit hámlik, ahogy ma délelőtt megfésültem, akkor kezdett el hámlani, mintha korpás lenne, szerintem ez még nem koszmó, csak meg szeretnénk előzni. Mennyi idős koráig alakulhat ki a koszmó? És miért?
2010. febr. 23. 11:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ma volt nálam a védőnő, megkérdeztem azt mondta, ez a menete: gyógszertárban kapható A vitaminos olajjal bekened a buksiját. Ráadsz egy babasapit. Pár óra múlva babafésűvel amit tudsz finoman lekapargatsz. Ezután jöhet a Babé sampon. Ezt kell ismételgetni, amíg a koszó teljesen nincs eltávolítva. De ha csak épphogy száraz a fejbőre, szerintem ne most samponnal, hanem babafürdetővel mosd a haját is, más még nem kell rá.
2010. febr. 23. 14:52
 12/12 A kérdező kommentje:

Most gyógyszertári fürdetőkrémeg használunk. Egyébként nekem zsírosnak tűnik a haja, tudom furán hangzik, mivel csak 3,5 hetes. Lehet tényleg a faggyútermelés miatt száraz és hámlik a fejbőre.

Szeritnem tuti nem koszmó. Semmi sem látszik alapjáraton, csak ha hajkefével átfésülöm, akkor elkezd felválni, mintha korpás lenne. Szerintem, ha ez elhanyagolnám, akkor ebből lenne a koszmó, ha nem távolítanánk el rendszeresen az elhalt hámréteget, megvastagodna.

2010. febr. 23. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!