Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van ilyenetek? Hogyan tisztitj...

Van ilyenetek? Hogyan tisztitjatok?

Figyelt kérdés
[link]
2015. máj. 5. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Nee..ez tok komoly?? Meg életemben nem láttam ilyet..

Szerintm ha olyan anyagú akkor főzd ki ... vagy lehet kapni spec sterilizáló folyadékot, de azért az mégiscsak vegyszer.

(Mondjuk sok értelmét nem látom ennek a valaminek)

2015. máj. 5. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Én simán kifőzöm vagy kimosom.
2015. máj. 5. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
hu ez tok jo :D én is akarok ilyet
2015. máj. 5. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Bevágom a mosogatógépbe. A clevamamát könnyebb tisztítani, de kisebb a szilikonrész. Ja, ebbe ne tegyél banánt...
2015. máj. 5. 21:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Na, tok jo. Ma vettem, banant tettem bele, es egyszeruen nem birom kimosni. Most aztatom, hatha.. koszi a valaszokat :)
2015. máj. 5. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Volt hasonlónk (a DM-ben vettem és nagyon hasznos egy picinek, de ezt csak az tudja, aki használta már, bár leszólni meg az szokta, aki még nem is látott ilyet :)

Én erős sugarú forró folyó vízben mostam le (kb. mint egy apró lyukú szűrőt szokás) és mivel szilikon, lehet időnként gőzbe is tenni vag egy kis ecetes vízben kiáztatni.

Az apró gyümölcsrostok nekem tényleg a vízsugárral jöttek le

(ha kihúzható a konyhai csaptelepedből a "locsoó" rész, akkor úgy használd, mitha salátát mosnál)

2015. máj. 6. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:
...előző válaszoló vagyok- a DM-es olcsóbb és könnyebb tisztítani- de egyébként tényleg ne banánt vagy mangót tegyél bele, hanem almát, körtét, répát, ilyesmiket
2015. máj. 6. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!