Hogyan tisztitjatok kisbabatok szajat elso fogait?
Figyelt kérdés
Mossatok, es ha igen akkor mivel, szajszaga van ha nem tisztitjatok rendszeresen.
11 hos a babam.
Koszi a valaszokat
2015. márc. 13. 20:47
1/5 anonim válasza:
Babafogkefe, és Nenedent fogkrém.
Minden este fürdéskor fogat is mosunk.
2/5 anonim válasza:
Mikor még nem volt foga, akkor is adtunk a lányunknak "rágható fogkefét". Mikor kibújt az első foga (7,5 hónaposan), akkor megdörzsöltük neki ujjra húzható fogkefével. S ekkor vettünk neki Nenedent baby fogkrémet is (egy ici-picit tettünk a fogkefére, és azzal dörzsöltük meg a fogait).
Nem volt szájszaga. Mondjuk nálam alap a rendszeres fogmosás kiskortól kezdve.
3/5 anonim válasza:
11 hós a kislányom. Van fogkeféje és fogkréme. Azzal szoktam "megsikálni" a fogait. Ha nem mosunk fogat, akkor sincs szájszaga. Nagyon jó illatú a lehellete. Nekem nagyon romlásra hajlamosak a fogaim, ezért is figyelek oda nagyon a fogaira.
4/5 anonim válasza:
Én az első fogacska kibújásánál kezdtem a mosást a nenedent szettel (ujjra húzható kefe + fogkrém babáknak). Jó sokáig elég. Amikor elfogyott, áttértünk a gyermekfogkefére és a Vademecum gyermekfogkrémre.
5/5 anonim válasza:
Sima gyerekfogkefével mostam mindig, eleinte weleda fogkrémmel (abból is csak icipicivel) majd elmexxel.
4 hónapos koruk óta van foguk, egy évesen már jó sok volt (9-11), ráfért a mosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!