SOS mivel csillapítsam 8 hónaposom lázát, ami nem vényköteles? Elfogyott a Germicid C, és úgytudom azt fel kell iratni (? )
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 09:29
1/6 anonim válasza:
Nálunk simán adnak Germicidet, Panadolt, Nurofent is vény nélkül, én úgy tudom, ezeket nem kell kiíratni... Ha meg egyelőre nem tudzs patikába menni, nagyon jó a hűtőfürdő is lázcsillapításra vagy a borogatás. Hogy hogyan kell megfelelően csinálni, a google-ba beütve megtalálod vagy itt az oldalon is többször rákérdeztek már, üsd be a keresőbe :)
2/6 anonim válasza:
Nemrég volt lázas az én kisfiam is, a Germicid C-t nem ajánlották, mert az erősebb lázra, lázgörcsre való. A Nurofen 3 nap alatt rendbe hozta! A hűtőfürdő is jó ilyenkor.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Nurofenből kúp vagy szirup?
2010. febr. 23. 09:37
4/6 anonim válasza:
a sima Germicid nem vényköteles, csak a C-s, mert abban nyugtató is van
én a Panadol baby szirupot használom, mert a fiam szívesen megeszi, finom az íze és gyorsan le is viszi a lázát, de a legjobb a kúp szerintem
5/6 anonim válasza:
2. vagyok, Nurofen szirupot vettünk mi a kisfiamnak. Narancsosat. Jól adagolható, ilyen kis felszívóka van hozzá (bocs a megfogalmazásért), szóval mintha injekcióba húznád fel a szirupot, berakod a szájába és benyomod. Nem kell kanalazni, nem kúp, nem kell a popsiját ingerelni, finom édeskés. Nekünk segített.
Jobbulást a picinek.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. febr. 23. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!