Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meilyik babakocsit választanád?

Meilyik babakocsit választanád?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

cikk=unas_789280

Az a dilemmám,hogy az Omnia kisebbre összecsukható,könnyebb,lábzsák is van hozzá,de kisebb a kereke és a bevásárlókosara mint a Trinié.

Te melyiket választanád és miért?

Köszönöm a segítséged!

2010. febr. 22. 22:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem jó a 2,-dik link.
2010. febr. 22. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az?

2010. febr. 22. 22:12
 3/12 anonim ***** válasza:
A második link nem működik. :-) Neked kell eldönteni, hogy a ti igényeiteknek melyik felel meg. Ha kocsitok van, melyik fér be, sokat jártok-e majd gyalog bevásárolni, milyenek a járdák felétek, stb. Felénk iszonyúak a járdák, úgyhogy a nagy kerék a nyerő,meg nincs kocsink, úgyhogy totál mindegy mekkorára lehet összecsukni.
2010. febr. 22. 22:13
 4/12 A kérdező kommentje:

[link]

igen ez az ,bocsánat!

2010. febr. 22. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Én a 2.-dikat venném?

Nem te tettél fel már egy ehhez hasonló kérdést?

2010. febr. 22. 22:16
 6/12 A kérdező kommentje:

Van kocsink és nagyon sokat megyünk vele (ezért lenne jó az Omnia)Viszont a járdák nem túl jók felénk,és sokat vásárokok a lányommal és jól megpakolom a mostani nagy babakocsi kosarát(ezért lenne jó a Trini)!

De fogalmam sincs melyiket!!!!!

Nektek melyik tetszene?

2010. febr. 22. 22:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem azt vedd, amelyikben kényelmesen ül a baba. Mi most cseréltünk (megint...) babakocsit, mert egyszerűen nem ült benne a baba, hanem elkezdett lefele kifolyni......
2010. febr. 22. 22:21
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó!Most elbizonytalanítottál,mert ez is egy nagyon jó kis kocsinak tűnik!

2010. febr. 23. 08:24
 9/12 anonim ***** válasza:
uhhh az az elso nagyon nagyon jol nez ki!!!!
2010. febr. 23. 11:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is olyat akartam rendelni, mint az első, és elmentem megnézni egy üzletbe. háááát...a váz elég ropinak tűnik élőben. Meg olyan kis komolytalan az egész.

Aztán találtam egy olyat, ami hasonló paraméterekkel rendelkezik (stílus, súly, méret összecsukva), és kb ugyanennyibe kerül. Nézd meg azt is: Espiro Magic 3 vagy 4

Mi a 4 kerekűt vettük meg, és nagyon elégedettek vagyunk vele!

2010. febr. 25. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!