1honapos terhes vagyok. Szerintetek szerencsesebb leszek ha fiam lesz vagy teljesen mind1 hogy milyen nemű a pici?
Egy hónapos terhesség nincs.
Amúgy mindegy, hogy milyen nemű. Hogy jön ide a szerencse?!
Gratulálok a pozitív tesztnek!
Nekem fiam van, én szerencsés vagyok vele.
Barátnőm másodikra is lányt akart, fia lett, 2 napig sírt, amikor megtudta. Ő nem érzi magát szerencsésnek.
Miért gondolod, hogy a gyerek nemének bármiféle köze van a szerencséhez???
akár fiú vagy lány, igyis -úgyis szerencse, és áldás! Azt nem te és nem is más fogja eldönteni h milyen nemű lesz, ez előre megvan irva a sorsunkban, már a fogantatáskor elvan döntve h milyen nemű, Isten áldásával!!!
Nekem most 3hónapos a kislányom, amikor terhes lettem tudtam h kislány lesz, mert ingával megjósoltam, és igazat mutatott, próbáld ki te is!
Amikor a szülők azon görcsölnek különösen az anyák,hogy nekik fiú kell vagy lány kell,olyankor nem ritka a lányos fiú,vagy fiús lány,vagy a homoszexualitású utód.Ezért ne gondoljunk csak fiú,vagy csak lány születésére.
Csak egészséges gyermekre szabad gondolni!Legalábbis addig,míg a nemét meg nem állapították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!