Mi történik, ha császármetszés után 1 évvel újra szülök? Mármint 3 hónapja szültem és terhes vagyok. Örülnénk, ha nem félnénk a kockázatoktól. Kell félnünk?
Nem akarlak elszomorítani, de három hónaposan az én babám is egy földre szállt angyal volt.
Aztán jött a hozzátáplálásos hasfájás éjszakánként, aztán jöttek a mozgásfejlődési ugrások miatti éjszakázások, aztán jöttek a fogzás miatti éjszakázások, és nem hogy nem egyszerűbb az egész, hanem egyre nehezebb.
Nagyon bátor vagy, hogy bevállalod az egy év korkülönbséget, le a kalappal!
Nem lesz egyszerű nagy pocakkal egy 10-12 hónapossal, de más is megoldja, hát gondolom Te is meg fogod.
Sok türelmet, és kitartást!
És persze jó egészséget nektek!
ezt azért nem kell így felfogni....
4-en vagyunk tesok, ebből 3 mind 1-1 év korkülömbséggel született, azaz 1974 március, 1975március, 1976 junius.
Igaz imán születtek, de nem volt gond sem a terhesség alatt sem a szüléskor sem a szülés után.
Együtt nőttek fel!
Nálunk is 9 hónap lesz a korkülömbség a 2 gyerek közt a doki szerint nincs gond én is császárral szültem, meg ísmét így fogok valószinűleg!
Kitartás és jó babázást!
Szia
Remélem segít! Két kérdés:
-Mi a kockázata, ha akarok még egy babát?
-Császáros szülés után esett már valaki teherbe úgy, hogy nem telt le még az egy év és megtartották a babát? nem sikerült be linkelni próbáld meg így megkeresni olvasd át a hozzászólásokat. Nekem 3 császárom volt a második39.hétre fenyegető hegszétválás miatt és a harmadik sajna idő előtt hegszétválás miatt. De minden féleképpen fokozott orvosi felügyelet mellett megkímélve magad a lehető legtöbb fizikai megterheléstől probléma mentes lehet a várandóság.
Nem csak a szülés közben válhat szét a heg, hanem bármilyen fizikai megterheléstől, mikor már nagy a hasad és feszül folyamatosan a hasfal, a heg. Neked meg pont akkor lesz nagy hasad, mikor emelgetni kell a tízkilós nagyobbik gyerekedet. Hát, elég necces lesz. Mellettem anno a kórházban feküdt egy kismama, 7 hónaposan befektette az orvosa fenyegető hegszétválás miatt és szülésig bent kellett maradnia, csak feküdt. Közben a férje otthon volt a nagyobbik gyerekkel egyedül. Ráadásul pont akkor volt járvány miatt látogatási tilalom, hát gondolhatod szegény nagyobbik (2 éves) fiának a lelkivilágát, aki majdnem két hónapig alig láthatta az anyját.
Ilyenekre is kellett volna gondolni, mikor nem védekeztetek, nem csak arra, hogy a doki szerint nem baj. Naná, persze, nem a dokinak lesz baja, ha befektet.
Bocsi, kicsit felhúztam magam a hülye dokidon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!