Hármasikreim lesznek,2 lány 1 fiú. Milyen neveket adjak nekik? 2 nevet szeretnék mindhármuknak, szóval olyanokat, amik egymás után jól hangzanak
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 20:26
11/41 anonim válasza:
Utolsó vagyok,ezt jól bekevertem bocsi,2 fiú és 1 lány név ment szóval Zétény,Inez,Dorottya..(ne haragúdj..)
12/41 anonim válasza:
Magyar nevek lányoknak: Emese,Rebeka,Réka,Zselyke,Zita,Róza,Anna,Dóra,Nóra,Krisztina,Júlia-anna,
most csak lányokat írok.Kitartást az ikrekhez.Spontán vagy lombik?Bocsi,ha túl intim a kérdés
13/41 anonim válasza:
Különben-utolsó vagyok-a lányom Dóra Marianna.A következő ha lány lesz Zita Veronika,a fiú Kristóf Csaba lesz.
14/41 A kérdező kommentje:
spontán:)nagyon meglepődtem én is.mit szóltok a maja jázmin,norina luca,bálint dánielhez??:)
2010. febr. 22. 20:55
15/41 fotucsok válasza:
Sára Kata, Janka Laura, Soma Barna, Ákos Vilmos,
16/41 anonim válasza:
Szerintem a Maja Jázmin párosítás nem szerencsés a "jajá" összecsúszás miatt. A fiúnevek nekem nagyon tetszenek, de akár fordítva is.
17/41 fotucsok válasza:
A Maja és a Dániel nem tetszik, a többi jó szerintem.
18/41 A kérdező kommentje:
maja sára??:)
2010. febr. 22. 20:59
19/41 anonim válasza:
A fiú szép,nekem tetszik.Nekem a lányoknál nem igazán jön be a nevük.A Luca szép,az maradhat.Jázmin-egyre több van belőlük,Maja=méhecske,Norina?-ezek nem igazán magyarosak.
De ez a te döntésed.
20/41 anonim válasza:
Mikorra várod őket? Gratulálok!
Ötletek: Alíz Flóra, Karina Eszter, Dávid Máté
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!