Hozzátáplálásnál melyik étkezéśt váltjátok ki eloszor? Milyen sorrendben és mivel?
Figyelt kérdés
Pl. eloszor az uzsit gondoltam tejpéppel, majd a tízórait gyumilével, majd aztán az ebédet fozelékkel. Jó így?2010. febr. 22. 18:37
11/11 anonim válasza:
Ha most kezdesz kóstoltatni, még egy kis idő, amíg ki tudsz váltani egy teljes szopit. Én gyümivel kezdtem, de csak két kaja között desszertnek, mert a gyümi magában nem elég laktató ahhoz, hogy kiváltson egy étkezést, csak ha keversz bele Sinlacot vagy babakekszet, különben 4 órát nem lehet vele kihúzni. Mi 4 órás napirenden vagyunk, de nem akartam hozzá semmit keverni, így maradt csak desszert, az ízek megismerése. A 2 órás szopit (ebéd) fogjuk kiváltani először főzelékkel. 17-én jön a doki és megbeszéljük vele, akkor lesz a kislányom 5 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!