Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálásnál melyik...

Hozzátáplálásnál melyik étkezéśt váltjátok ki eloszor? Milyen sorrendben és mivel?

Figyelt kérdés
Pl. eloszor az uzsit gondoltam tejpéppel, majd a tízórait gyumilével, majd aztán az ebédet fozelékkel. Jó így?
2010. febr. 22. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora a babád?

Én a dokink tanácsára először bevezettem a gyümiket, de azzal még nem váltottam ki étkezést, csak nasiként kapja, két étkezés között. A délután 2 órási kajáját már kiváltottam főzelékfélékkel, de tejpépet csak akkor adok neki a 6 órási kaja helyett, ha éppen dilizik a tápszerrel, és nem akarja megenni (5 hós).

2010. febr. 22. 18:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én az ebédet váltottam ki először.
2010. febr. 22. 18:52
 3/11 fotucsok ***** válasza:

először 10 óraira kapott gyümit

majd 4 órait váltottuk ki főzivel, és hamarosan következik az ebéd.

2010. febr. 22. 18:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat, 5 hónaposak vagyunk, eddig csak szopiztunk, de már a doki szerint nem elég neki a tejcsi:( Most volt egy kis hasmenése is, így a répa levét kóstoltattam vele, ízlett neki, ha már jobban lesz megpróbálom az almát is.
2010. febr. 22. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:

A dokid honna veszi, hogy nem elég a tej, vagy csak gondolja?

Amúgy először az ebédet vezettem be (gyümölcs) 6 hónaposan

Aztán zöldség-gyümölkcs, majd csak zöldség (főzelék)

Hóssal, később tészta is.

Így 8 hónaposan ,amikor elkezdett uzsnát kapni, az lett a gyümölcs, joghort, túró, mikor hogy, keverve is.

10 hónaposan kapott reggelit.

Még négyszer szopik, 11,5 hónapos.

2010. febr. 22. 20:19
 6/11 A kérdező kommentje:
A doki szerint azért kevés a tejcsi neki, mert most megállt a novekedésben, hasmenése is gyakran van, szerinte azért, met má szilárd ételt is kíván a szervezete... Sajnos az én babám nem lakik jól a gyumivel, kb csak fél órára, aztán kéri a kaját megint :((
2010. márc. 2. 21:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Mindenki másképp csinálja.

Én az ebédet akartam először, ezért délben kapott almát, majd a többi gyümit. Mikor ezzel kiváltottam egy étkezést, délben kapott főzit, uzsira gyümit, majd utána jött a tízórai, a vacsora és végül a reggeli.

2010. márc. 2. 21:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Inkább fözelékkel válts ki szopit,mert az laktatóbb,mint a gyümölcs. De ha most kezdte kóstoltatni,akkor beletelik még némi idöbe,amig megeszik akkora adagot,hogy kiválts egy étkezést. Szerintem a délit váltsd ki elöször,fözelékkel. De a fözi után szoptasd meg.
2010. márc. 2. 22:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyit nőtt eddig, de természetes ha megáll a növekedésben (főleg ha sokat hízott az elején).
2010. márc. 3. 08:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Először az ebédet váltottuk ki,gyümölcsöt zöldséggel kevertem,így jobban elfogadja a zöldséget.
2010. márc. 3. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!