Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 évesen bölcsi vagy ovi?

2 évesen bölcsi vagy ovi?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Oviba nem adhatod, amíg a 3. évét be nem tölti.
2010. febr. 22. 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Hogy lesz ennyi bölcsis férőhely? Nem hallottam róla, hogy ujak épülnének vagy bővitenének, legalábbis itt a környékünkön...
2010. febr. 22. 17:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Ovi csak 3 évtől, tehát bölcsi.

Elvielg építenek országszerte bölcsiket az új törvény miatt, de kíváncsi leszek...

Ez magyarország, hogy előbb hoz egy törvényt, amit utána eltöröl, mert nem tudja betartatni...

Előbb talán bölcsiket kellett volna építeni...

Nálunk a faluban tavaly szeptemberben indult a bölcsi, 12 hellyel, már akkor 25 jelentkezővel...

Hál égnek engem még nem érint, második babám is még változtatás előtt szülöm egy hét mulva, és még egyet szeretnénk, addig remélem kiforr, mi hogy lesz...

2010. febr. 22. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:
2.vagyok, szerencsére én is maradhatok hároméves koráig:)
2010. febr. 22. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Én három hetesen beírattam a kisfiamat bölcsibe, hogy majd ha 2 éves lesz, sorra kerüljünk. Vecsésen egyetlen bölcsi van, 113 várakozó van előttünk!
2010. febr. 22. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
ANYA
2010. febr. 22. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:
2évesn csak bölcsibe veszik fel(-úgy tudom).
2010. febr. 22. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:

19.43-nak: az eszedbe sem jut, hogy be KELL íratnia valami miatt a gyereket?

Nekem például vissza kell mennem majd dolgozni, mivel egyrészt csak a gyesből nem fogok tudni megélni (aki azt mondja, hogy meg lehet, az hazudik), másrészt pedig várnak vissza a munkahelyemen.

2010. febr. 23. 09:15
 9/10 anonim ***** válasza:
2 évesen mindenképp bölcsi. Még ha lehetne is ovi, akkor is inkább a bölcsi. Az oviban kétszer annyi gyerekre jut fele annyi felnőtt, és az ilyen kicsiknek ez még messze nem elég. Amúgy én is másfél évvel korábban írattam be a fiamat, hogy két évesen tudjon menni. És akkor is már csak két hely volt. És ez nem egy falu, vagy kisváros, hanem egy megyeszékhely. Mondták a bölcsiben, hogy van, aki már terhesen feliratkozik a listára, hogy biztos legyen helye.
2010. febr. 24. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:
19:43-nak: Sajnos nem mindenki teheti meg, ezért nem kell óriási betűkkel kiemelni, hogy Anya. Senkinek sem könnyű beadni 2 évesen bölcsibe, de ha nem megy, akkor nem megy!!!!!
2010. márc. 17. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!