14 hós babával milyen nyaralás?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretnenk menni nyaralni babaval, repulovel kerek szepen otleteket, nektek mi valt be ekkora gyerekkel, mi elsosorban Gorogorszagban gondolkodunk! Fontos hogy max 2 oras legEn a repulout, homokos a part es ne legyen nagy nyüzsi!2015. máj. 1. 16:57
1/5 anonim válasza:
Majd ràjössz hogy milyen.Főleg ha véletlen megbetegszik.
2/5 anonim válasza:
első mekkora bunkó vagy :D
kérdező, érdemes lenne belföldre menni először, mert ha gond van, egyszerűbb hazajönni. mi belföldön 6 hónapos koruk óta járunk erre+arra, most 16 hónaposak, én külföldi utat nem vállalnék még be.
3/5 anonim válasza:
Én egy évesen vittem először a fiam külföldre, pontosabban török én voltunk.Minden úgy volt mintha itthon lennénk, csak egész nap pancsoltunk játszottunk a strandon. Jól éreztük magunkat, az én lelkemnek már nagyon kellett, hogy kimozduljunk. Kb 2-3 napra pakoltam kaját meg pelenkát neki, mindenHol lehet kapni, szóval a többit nem itthonról cipeltük. Ha esetleg lebetegszik bárki egy nyaraláson, akkor a biztosító és az utazási iroda azonnal intézkedik, segítenek mindenben, ettől nem kell félni. A repülőre érdemes játékot, tabletet mesével vinni, ez elég jól lefoglalja őket. Belföldön 2 hónapos kora óta megyünk minden felé, hozzá volt szokva hogy nem csak otthon vagyunk, ezért is vette könnyen a nyaralást.
4/5 A kérdező kommentje:
Első te tenYleg nagy bunko vagy, nem ez volt a kerdes! A tobbieknek koszi a valaszt
2015. máj. 1. 18:31
5/5 anonim válasza:
Én is inkább belföldön maradnék először. Mi először akkor voltunk nyaralni, amikor a legkisebb fiúnk 1 éves volt, a középső 2,5, a legnagyobb meg 4 éves (a lányommal meg várandós voltam). Nagyon szép emlékeink vannak erről a nyaralásról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!