Élmény vagy inkább nyűg lesz a fiunknak a nyaralás? Ti mennétek, vagy sem?
Te ismered a fiad, milyen természet, én biztos elvinném a lányunk, eszembe nem jutna otthon hagyni. 1 évesen már bőven stabilan járt, így sokkal könnyebb, nem kell, hogy állandóan az ölben legyen.
Másrészről szerintem egy 1 évesnek még rengeteg idő volna egy teljes hét a szülei nélkül.
Nálunk csak a 3 órás buszút lenne necces, a többi menne, kiránduláshoz ott az SSC, abban alhat is.
Szia!
Ne hallgass a férjed családjára, még ha igazán semmi rosszat sem akar, akkor se.
Igazán talpraesettek és magabiztosak lehettek az életben is, és a babával is, az írásod alapján.
Egy család vagytok, menjetek együtt, meg kell szokjátok a közös nyaralásokat :)
Nagyon sok élménnyel fogtok gazdagodni, ebben biztos vagyok, bár én még az iskolapadot koptatom, nincs még gyermekem :)
Sok sikert kívánok! Érezzétek jól magatok! ;)
Köszönöm a válaszokat!
Megvolt a nyaralás, szuper volt! Születése óta először egy héten át minden éjszakát átaludt. Napközben sem volt vele semmi gond, a buszozást is abszolút jól viselte. Tetszett neki a fürdés, a játszószobák, a többi gyerek. :-) Nagyon jól döntöttünk, hogy elmentünk, nagyon jót pihentünk, kikapcsolódtunk. Végre tudtam olvasni is nyugalomban, a férjem szaunázhatott kedvére, lazítottunk egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!