Kiigazítanátok a Rossmann/DM pelusok között?
A DM-esnek nem gumis a háta, a Rossmannosnak igen. Ha jól tudom, csak egy fajtájuk van, a DM-esnek: Babylove, a Rossmannosnak: Babydream.
2010. febr. 22. 14:13
Mi a Rossmann-os Babydream 3-ast használjuk,szuper!Hátul gumis!Én asszem csak 1 féle van!
2010. febr. 22. 14:14
Szia!
Úgy tudom, hogy a DM-es pelusnak egy fajtája van, mi azt használjuk és nagyon jó. :)
Regisztrálj a legtöbbismerős.hu oldalra, és nyerj: [link]
2010. febr. 22. 14:26
4/14 A kérdező kommentje:
HUH! Most nagyon megkönnyebbültem! :) Még van kb. 40 db a Tesco-s "zöld-kiselefántosból", de alig várom, hogy elfogyjon, naponta 5-ször cserélek teljes ruházatot a kisfiamon... De akkor irány a Rossmann! Karácsonyra kaptam ajándékba 20 db-ot, imádtam!!! Lenne még 2 kérdésem: Az árában tudtok segíteni? A csomagár érdekelne, nem a darab. Illetve hogy azt láttam a mintázatán, hogy vannak nappali kiskacsás képek, meg éjszakai kiskacsás képek. Amin nappal van, azt nappal kell ráadni, amin meg sötét van, azt meg éjjelre? Vagy ez csak dizájn?
DM-esből 2-fajta van, a Babylove és az Alana. Az utóbbi a környezetbarátabb verzió, kevésbé nejlonos, mint a Babylove.
Az Alana háta nem gumis, a Babylove-ra nem emlékszem.
2010. febr. 22. 15:13
Szia!
Ha kiskacsákat láttál rajta,akkor az tuti a DM-es,babylove! Most adtam rá a babámra...én kezdettől fogva Dm-es pelust használok,nagyon meg vagyok vele elégedve,még sosem jött ki belőle semmi. A 100db-os 3-as méretű 3999 ft. Dm-ben válthatsz ki kártyát,amire minden vásárláskor pontot kapsz,150 pontért,kapsz 15% kedvezményt a végösszegből.
2010. febr. 22. 17:20
Utolso vagyok,nem vettem észre,hogy különbség lenne a nappali és az éjjeli kacsások között. De éjjel sem folyt még ki semmi,babám 9 hos.
2010. febr. 22. 17:22
Megint én,gumírozott a pelenka.
2010. febr. 22. 17:23
9/14 A kérdező kommentje:
Ó, köszi! Kaptam pár darabot még régebben ajiba, de az Babydream-es volt, azon is kiskacsák voltak! Akkor most mind a kettő kacsás? A DM-esnek a háta gumírozott? Nekem az lenne a fontos, ott folynak ki a dolgok. :)
17.20-as vagyok,a háta nem gumírozott a dm-esnek,megnéztem. De ahogy írtam még nem folyt ki semmi. Ilyen problémára a Liberot probáld még meg.
Jo egészséget! Szia
2010. febr. 22. 19:04
Kapcsolódó kérdések: