Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg gáz, ha a kisfiam...

Tényleg gáz, ha a kisfiam néha eszik Mekis hamburgert (csibeburgert)? Mennyivel jobb a virsli és a különféle felvágottak és kisütni valók stb. , mert akik megszóltak ezeket is adják a gyerekeinek?

Figyelt kérdés
A mekis szendvicsben is csirkevagdalt és saláta van.Ennyi.Nem értem,hogy miért horkannak fel erre a dologra?Sokan kiakadnak,ha elmondom.Persze szívesebben etetném egészségesebb ételekkel(cékla,répa,sütőtök,spenót stb.),de egyébként is nagyon rossz evő és a Mekis szendvicset megeszi.Egyébként 2 éves.
2010. febr. 22. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

Szia!én sem itélem el egyáltalán.mi is járunk mekibe,és nem fogom azt mondani neki,mikor kéri a kaját,hogy mi eszünk csak,te meg otthol kapsz majd répa pürét mert az egészségesebb.persze nem minden héten,egy hónapba max2szer.mert azért drága még itt kint is.én is nuggetset vagy sajtburgert veszek neki,és ha izlik akkor had egye.amugy mi sem vagyunk egy ideje nagy kajások,ugyhogy örülök hogy ezt megeszi

(Zsoka)

2010. febr. 22. 14:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én 2 éves lányom is szereti... :)Múltkor nézegette a micimackóját és egyfolytában kérdezgette tőlem hogy anya ki ez? Én meg már amikor huszadszorra elmondtam neki hogy micimackó,egyszer csak megszólal hogy mekiii :) Ugye az volt a mackó pólójára írva,hogy Winni the pooh,és a W fordítva a meki jele... :)

úgyhogy ennyire imádja az én lányom is... :)

2010. febr. 22. 14:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Én csak azt szeretném kérdezni a 13:25-től meg a 13:51-től,hogy mit adnak a gyereküknek hogy ennyire meki ellenesek(meg párizsi,virsli).Ez nem kötözködés csak érdekel,hogy ebbe a mai világba,hogy lehet egészségesen táplálni egy gyerköcöt úgy,hogy közbe anyagilag ne rokkanj bele.

És én is szeretem a mekis McChicken szendvicset meg a fagyit.

2010. febr. 22. 14:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Ezt én is kérdezném.és,hogy ti mit tudtok enni ebben a mesterséges világban,mert én a szoptatás miatt próbálok odafigyelni,de szinte minden kaja mű.Annyit tudtam tenni,hogy saját kertem van és zöldségfélét tudunk termeszteni permetszer nélkül,valamint almát és körtét.Állatot nem akarunk tartani,mert nagy vele a meló és leölni sem tudnánk.De hát a bolti hús is gén kezelt nem?Ja és annyira csábítóak a félkész termékek,főleg ha az embernek ugye olyan kevés az ideje a főzésre.Bár próbálom a péksüteményt és a sütiket,pizzát stb. próbálom saját kezűleg gyúrni,sütni.De ennyi.Egyébként nem valószínű,hogy a mekis kaja miatt irigykednének,inkább talán arra,hogy többször kimozdulunk.Mekis kaját pedig gazdagok és szegények is esznek szerintem.Ez nem ettől függ.Azért várom az ötleteket az egészséges hamira.Köszi.
2010. febr. 22. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!