Tényleg gáz, ha a kisfiam néha eszik Mekis hamburgert (csibeburgert)? Mennyivel jobb a virsli és a különféle felvágottak és kisütni valók stb. , mert akik megszóltak ezeket is adják a gyerekeinek?
Szia!én sem itélem el egyáltalán.mi is járunk mekibe,és nem fogom azt mondani neki,mikor kéri a kaját,hogy mi eszünk csak,te meg otthol kapsz majd répa pürét mert az egészségesebb.persze nem minden héten,egy hónapba max2szer.mert azért drága még itt kint is.én is nuggetset vagy sajtburgert veszek neki,és ha izlik akkor had egye.amugy mi sem vagyunk egy ideje nagy kajások,ugyhogy örülök hogy ezt megeszi
(Zsoka)
Az én 2 éves lányom is szereti... :)Múltkor nézegette a micimackóját és egyfolytában kérdezgette tőlem hogy anya ki ez? Én meg már amikor huszadszorra elmondtam neki hogy micimackó,egyszer csak megszólal hogy mekiii :) Ugye az volt a mackó pólójára írva,hogy Winni the pooh,és a W fordítva a meki jele... :)
úgyhogy ennyire imádja az én lányom is... :)
Én csak azt szeretném kérdezni a 13:25-től meg a 13:51-től,hogy mit adnak a gyereküknek hogy ennyire meki ellenesek(meg párizsi,virsli).Ez nem kötözködés csak érdekel,hogy ebbe a mai világba,hogy lehet egészségesen táplálni egy gyerköcöt úgy,hogy közbe anyagilag ne rokkanj bele.
És én is szeretem a mekis McChicken szendvicset meg a fagyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!