9 napos a babám és a köldökcsonkja vérzett kicsit, hívjam a dokit vagy ez normális?
kb egy körömnyi vérfolt lett a peluson, talán beleakadhatott, vagy mi??? azóta teszek gézlapot (eddig nem raktam emrta kh-ban azt ondták ne tegyek a pisi miatt)
minden pelusozáskor kitörlöm alkoholos fülpiszkálóval és jól beszórom a sebhintőporral. igyekszem óvatosan de alaposan kitisztítani neki mindeg, eddig nem ázott fel sosem.
szaga nincs és a körömnyi vér után már csak enyhe maszatolást láttam a csonk pereménél meg alatta hoy óvatosan elmelem tisztításkor.
Ne aggódj, ez normális. Lányomnak napokig vérezgetett.
Én is minden pelusozásnál tusztítottam. Volt hogy gézlapot tettem rá, ha jobban vérzett. Majd begyógyul neki.
Az én kisfiamnál még 2-3 hetesen is kivérzett, ha erőteljesebben sírt. Semmi teendő nem volt vele. Említettem akkor a gyereorvosnak és a védőnőnek, azt mondták teljesen normális, ne fedd le gézzel, elég a pelus hogy eltakarja. Ha lefeded még jobban, nem jut levegőhöz, nehezebben gyógyul.
4 hónapos baba anyukája
szia
nekem is vérzett a kislányomnál,de azt mondta a védőnő,hogy ez normális.
majd ha csak a csonk helye lesz meg,még akkor is vérezhet.(nálunk még akkor is volt néha egy-egy kis seb)
nekem ilyenkor azt mondta a védőnő,hogy a sebet mikor kitörlöm alkohollal jól áztassam fel,és szedjem le a sebet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!