Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 napos a babám és a köldökcso...

9 napos a babám és a köldökcsonkja vérzett kicsit, hívjam a dokit vagy ez normális?

Figyelt kérdés

kb egy körömnyi vérfolt lett a peluson, talán beleakadhatott, vagy mi??? azóta teszek gézlapot (eddig nem raktam emrta kh-ban azt ondták ne tegyek a pisi miatt)

minden pelusozáskor kitörlöm alkoholos fülpiszkálóval és jól beszórom a sebhintőporral. igyekszem óvatosan de alaposan kitisztítani neki mindeg, eddig nem ázott fel sosem.

szaga nincs és a körömnyi vér után már csak enyhe maszatolást láttam a csonk pereménél meg alatta hoy óvatosan elmelem tisztításkor.

2010. febr. 21. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen normális.
2010. febr. 21. 22:00
 2/7 anonim válasza:

Ne aggódj, ez normális. Lányomnak napokig vérezgetett.

Én is minden pelusozásnál tusztítottam. Volt hogy gézlapot tettem rá, ha jobban vérzett. Majd begyógyul neki.

2010. febr. 21. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamnál még 2-3 hetesen is kivérzett, ha erőteljesebben sírt. Semmi teendő nem volt vele. Említettem akkor a gyereorvosnak és a védőnőnek, azt mondták teljesen normális, ne fedd le gézzel, elég a pelus hogy eltakarja. Ha lefeded még jobban, nem jut levegőhöz, nehezebben gyógyul.

4 hónapos baba anyukája

2010. febr. 21. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ettől ne ijedj meg!A gézlapot is cseréld pelusozáskor!Hát igen.Eddig is jó lett volna használni.
2010. febr. 21. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is teljesen normális,nekem is volt igy a kisfiamnál,csak nekem 10napos volt akkorra,és után rá két napra le is esett!
2010. febr. 21. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:

szia

nekem is vérzett a kislányomnál,de azt mondta a védőnő,hogy ez normális.

majd ha csak a csonk helye lesz meg,még akkor is vérezhet.(nálunk még akkor is volt néha egy-egy kis seb)

nekem ilyenkor azt mondta a védőnő,hogy a sebet mikor kitörlöm alkohollal jól áztassam fel,és szedjem le a sebet..

2010. febr. 22. 09:23
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, megnyugodtam!
2010. febr. 22. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!