A parom folyamatosan felhaborodik, ha megkerem foglalkozzon tobbet az 5honapos lanyunkkal. Masnal is van igy?
Meg 1x se etette(felig tapszeres),pelenkazta,oltoztette,altatta,vigasztalta,bufiztette. Napi 8-9orat dolgozik,alszik egyet,majd 2orat edzoteremben van.Kiveve vasarnap. Ha azt mondom neki,h vigyazzon ra kicsit,mig d.u pihenek egyet,ak kiakad,h o faradt,m dolgozott,es en pihenjek ak amikor a lanyunk. Igy eddig az 5honap alatt 1x vigyazott ra 2orat. kimozdulni se tudok,csak a babaval. Azt mondja neki jar a kikapcsolodas,az edzest nem fogom elvenni tole. De en nem is akarom. Csak hogy pl.heti 2orat adjon nekem is. Csak a furdetesnel segit,leobliti es megfesuli. Ennyi. Es mindezt azert,m dolgozik,en meg nem.
Ma pl.megneztem egy filmet d.u,olyan jo volt,a babo is aludt. Estere elfaradtam,a parom meg nez..mondtam neki,hogy hat en nem aludtam d.u ugy,mint o. Erre total kiakadt,hogy mért nem aludtam a filmnezes helyett? D nekem az is egy kikapcsolodas (vasaltm
Irom le a velemenyemet a parodrol. En mar osszepakoltam volna a cuccat, aztan koltozzon az edzotermebe..
Sajnalom, hogy igy jartal, de nekem ilyenkor ez mindig ketelu dolog. Elotte egy szenvedelyes, erted rajongo alompasi volt aki a szules utan leszarja, hogy mi van veled? nyilvan elotte is egy kozombos termeszet volt, nem? Az en ferjem este 7korul er haza melobol, onnantol o etet, furdet, altat, oda se adja :-). Hetvegen el nem menne nelkulunk valahova.. szerintem ilyen egy APA..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!