9 hónapos baba fejére kell még sapka ha kiviszem sétálni? Nyáron!
Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 12:47
1/9 anonim válasza:
Én nem adtam rá, csak ha napon volt - nehogy napszúrást kapjon.
2/9 anonim válasza:
Ha hideg vagy szél van, akkor lehűlés ellen, ha nap van, akkor a hőguta ellen kell.
3/9 anonim válasza:
Két párt van sapkatéren, van, aki mindig ad, van aki, meg ésszerű keretek között, szerintem nem kell már 20 fokban, de pl. tegnap láttam már járni tudó kisgyereket sapkában, takaróban a babakocsiban mikor kb 20 fok volt.
4/9 anonim válasza:
20 fok felett én könnyű vászonkalapot adtam a nap ellen.
5/9 anonim válasza:
Tegnap nálunk jó idő volt viszont picit fújt a szél így takaró nélkül vittem ki a kislányunkat babakocsizni, sapkát viszont adtam rá, kis kendő jellegűt, vékonyat. A 2 éves fiamra nem adtam.
Én ilyenkor tavasszal csak akkor adok rájuk sapit ha erősebben fúj a szél, ha csak lengedezik és mellette szépen süt a nap akkor nem kell sapka. Nyáron akkor adok sapkát a gyerekekre ha tűz a nap és sokat vagyunk kint. Pl ha árnyékban vagyunk akkor nem adok sapit rájuk.
6/9 anonim válasza:
Vannak uv-szűrős sapkák is, szerintem nyáron kell egy könnyű kis nyári sapka, mert sajnos a nap nagyon erősen süt.
7/9 anonim válasza:
felnottkent sem art nagy melegben a napon nem hogy egy babanak.. de nyilvan valami vekony kendo szeru is eleg, arnyekba meg le is veheted ha 30 fok van
8/9 anonim válasza:
Természetesen, már most is adhatsz rá, mert napon tűz... persze, valami kalapkára gondolok, világos vászonból (vagy kendő).
9/9 anonim válasza:
Ahogy írták, a nap ellen mindenképpen. Lehet kapni uv szűrőseket, azok a legjobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!