Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Etetés után közvetlenül...

Etetés után közvetlenül szabad hasra fektetni a babót?

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Én nem fektetném hasra, főleg ha sokat evett. Inkább az oldalára fektesd, nehogy kijöjjön belőle a hami. :)
2008. aug. 28. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha hasra teszed, valószínűleg bukni fog. De az enyém sokszor nem böfizik. Van, hogy fél órán keresztül fogom, és akkor sem. Akkor hasra szoktam tenni, és úgy kijön a levegő, igaz egy kis kaja is.

Egyéb célból (pl. játék, torna) inkább várj egy kicsit vele.

2008. aug. 28. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem büfizik egyébként, akkor jó szokott lenni a hasra fektetés, mert kitornázza magából. Ha kicsit bukik nem baj, valószínű csak a "felesleg" jön ki.
2008. aug. 28. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Kis böfiztetés után lehet, én is mindig hasra rakom. Babám sem böfizik mindig, de így valóban kijön a böfi, és ritkán bukik, mondhatni soha.

Ha felveszem, böfizik, akár 2 perc után leteszem hasra, és semmi baja:-)

De azért a böfiztetés ne maradjon ki.

2008. aug. 28. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én babám evés után ritkán büfizik, de kb. 25-30 perccel a szopizást követően (tisztába tevés, kis ringatás) azonnal hasra teszem, úgy alszik el. Nekem még soha sem bukott a kiságyba (csak a vállamon). Most 6 hetes. Szerintem nyugodtan próbáld meg, legfeljebb nem válik be. Ha hason van és mégis bukik, akkor sincs baj, nem fog tőle megfulladni. Ha mégis büfiznie kell úgyis jelzi, mert fáj tőle a pocija.
2008. aug. 28. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!