Ti honnan szerzitek be a gyümölcsöket, zöldségeket a bébiételhez? Tényleg nem szabad nekik boltit adni?
Ez a bio-téma teljesen túl van dimenzionálva. Még ha valóban az, miért is jó az egész pontosan? Az a gyümölcs vagy növény nem kap vegyszert, rosszat és jót sem, azt sem, amire szüksége lenne. A bio növény tápanyagszegény, mivel egész életében éhezik.
Másrészt piacról sem vásárolnék soha. Ott aztán senki nem kérdezi meg tőlük, hogy mit csináltak az almával, hogyan és milyen arányú permettel és egyéb vegyszerekkel kezelték hátul a kertben.
Kedves kérdező!
Eddig csak sejtettem azt, amit leírtam, de amint látom, igazam is van, mivel neked konkrét tapasztalatod van a piaci dolgokkal kapcsolatban...
Én olvastam korábban olyan bébiételről, amit kivontak azonnali hatállyal a kereskedelemből, mert valami gond volt vele, bár ha jól emlékszem ez Szlovákiában volt tavaly vagy tavaly előtt, de ez valami "no name" bébiétel volt. Egyszóval, talán ha valami nevesebbet veszel (én is ezt tettem), abban talán jobban meg lehet bízni.
Szerintem, jó esetben a boltba kerülő gyümölcsnek és zöldségnek is komoly minőségi ellenőrzésen kell átesnie már a termelés alatt is, főleg, ha a származási hely Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!