Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben vigyem haza a babám?

Miben vigyem haza a babám?

Figyelt kérdés
Szept. közepére voltam eredetileg kiírva, amit az uh alapján szept. végére módosítottak. A ruháit már előbb megvettük, és most aggódom, h. nem elég vastagok. Elég egy hosszú újjú body, plüss rugi, kocsikbaát, sapi? Vagy mit adjunk rá?
2008. aug. 28. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Azért nehéz a kérdésedre válaszolni, mert nem látjuk előre milyen lesz az idő. Előfordult már, hogy nagyon meleg volt és az is, hogy hideg. Úgyis az idő szerint kell őt felöltöztetned, nem az évszak szerint. Ha feltételezzük, hogy átlag szeptemberi idő lesz, akkor szerintem jó, amit írtál. Nyilván attól is függ, mivel viszitek haza, ha kocsiban fog utazni, biztos hogy tökéletes a ruha. ne izgulj, nem fogod elrontani. Ha nagyon bizonytalan vagy, hazaindulás előtt kérdezd meg a kórházban a csecsemős nővéreket. :-)
2008. aug. 28. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy átmeneti overál jó megoldás lehet! De gondolom már a télre gondolván vettetek melegebb rucikat is, ha netán csúnya idő lenne!? Az kisfiúnk októberi lesz, van egy vastag és egy kevésbé vastag overálunk. Persze hosszú ujjú rugik, plüssrugik, sapik, meleg zoknik, kocsikabát... Majd meglátjuk, milyen idő lesz!
2008. aug. 28. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Milyen idő elsz, attól függ.

Szerintem elég egy rövidujju lábatlan bady, rá egy hosszuujas hosszulábas rugi, éa egy pléd. Ha nagyon hideg van, akkor még egy kisnadrág és pulcsi, vagy egy vastagabb rugi, de overáll azért még nem kell...

Sapi igen, de szerintem más nem kell.

2008. aug. 28. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!