A kórházból való hazaérkezés után kinek hány órára rá toppant be a védőnő? Hány percet tartózkodott nálatok?
Sms-t küldtem, de a kórház hivatalból is értesíti a védőnőt.
A gyerekorvos aznap este jött, a védőnő másnap, és kb fél-fél órát voltak itt.
Első lányom:
Péntek reggel vették ki sürgősségi császárral. Én hétfőn hívtam fel, akkor szóltam neki, hogy valószínűleg kedden hazamehetünk.
Még aznap késő délután felhívtam, hogy a keddi távozás 100%, ő kérte, hogy akkor, ha nem probléma csak szerdán jönne ki reggel 8-ra a gyerekorvossal.
Nekem nem volt probléma, annyira azért talpraesettek voltunk a férjemmel.
Plusz a közelben volt anyukám és az anyósom is, így ha valami eget verő lett volna, akkor az ügyeleten kívül (ha olyan probléma van, ami súlyos) őket is ugraszthattuk volna.
Második lányom:
Hétfőn éjszaka vették ki, szintén sürgősségi császárral.
Kedd délelőtt betámadt a kórházi védőnő, hogy egyeztesse a védőnő nevét és székhelyét, hogy értesíteni tudja e-mail-en.
Szerdán hívtam fel délelőtt, hogy szombaton engednek haza.
Megbeszéltük a hétfő reggel 8-9 órát, hogy jön hozzánk. A gyerekorvosunk pedig délután jött, 3. órára.
Itt sem volt semmi eget verő dolog. Azért a rutin már megvolt az első lányunk miatt. Plusz, szintén ott az ügyelet vagy valamelyik nagymama, aki tapasztalt.
De egyik gyereknél sem volt semmi. Baromi szerencsések vagyunk, mert minden a nagy könyv szerint zajlik a lányainknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!