Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kórházból való hazaérkezés...

A kórházból való hazaérkezés után kinek hány órára rá toppant be a védőnő? Hány percet tartózkodott nálatok?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 10:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szeületésekor küldtünk neki is sms-t, másnap reggel pedig felhívott. (ha már itt tartunk, ne felejtsd el felhívni a háziorvosodat se, hogy terhességi táppénzről megváltoztassa a státuszodat)
2015. ápr. 19. 12:13
 12/18 anonim ***** válasza:

Sms-t küldtem, de a kórház hivatalból is értesíti a védőnőt.

A gyerekorvos aznap este jött, a védőnő másnap, és kb fél-fél órát voltak itt.

2015. ápr. 19. 12:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Miután hazaértünk kb. egy óra múlva jött is. Hozta a recepteket, elmagyarázott mindent és egy órát töltött velünk. A kórházból értesítették és én is felhívtam a második napon, hogy megszületett a lányom.
2015. ápr. 19. 13:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én felhivtam a szülés napján. Vasárnap jöttünk haza, hétfőn délután jött a gyerekorvossal együtt. Megvizsgálta a doktornő a fiunkat, átbeszéltünk minden kérdést, szidtuk a biztosítási ügynököt, aki már délelőtt odapofátlankodott előzetes telefon bármi nélkül, és beszólt, hogy úgy nézek ki mint aki nem várt vendéget... Kb egy órát voltak itt. Nem bántam, hogy jöttek, mert egy halom kérdésem volt eddigre már. A biztosítási ügynök jobban zavart, őt elküldtem oda, ahonnan jött.
2015. ápr. 19. 13:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Vasárnap jöttünk haza és csak szerdán jött. Túl sokan voltak a rendelésén és már nem fértünk az idejébe bele. Rendelés után meg valahogy nem akart jönni. Csak 5 percig volt.
2015. ápr. 19. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:
A védőnéni azért hamarabb ránk nézett. Ő lelkiismeretesebb volt.
2015. ápr. 19. 15:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Első lányom:

Péntek reggel vették ki sürgősségi császárral. Én hétfőn hívtam fel, akkor szóltam neki, hogy valószínűleg kedden hazamehetünk.

Még aznap késő délután felhívtam, hogy a keddi távozás 100%, ő kérte, hogy akkor, ha nem probléma csak szerdán jönne ki reggel 8-ra a gyerekorvossal.

Nekem nem volt probléma, annyira azért talpraesettek voltunk a férjemmel.

Plusz a közelben volt anyukám és az anyósom is, így ha valami eget verő lett volna, akkor az ügyeleten kívül (ha olyan probléma van, ami súlyos) őket is ugraszthattuk volna.

Második lányom:

Hétfőn éjszaka vették ki, szintén sürgősségi császárral.

Kedd délelőtt betámadt a kórházi védőnő, hogy egyeztesse a védőnő nevét és székhelyét, hogy értesíteni tudja e-mail-en.

Szerdán hívtam fel délelőtt, hogy szombaton engednek haza.

Megbeszéltük a hétfő reggel 8-9 órát, hogy jön hozzánk. A gyerekorvosunk pedig délután jött, 3. órára.

Itt sem volt semmi eget verő dolog. Azért a rutin már megvolt az első lányunk miatt. Plusz, szintén ott az ügyelet vagy valamelyik nagymama, aki tapasztalt.

De egyik gyereknél sem volt semmi. Baromi szerencsések vagyunk, mert minden a nagy könyv szerint zajlik a lányainknál.

2015. ápr. 19. 20:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi nem értesítettük a védőnőt mert a kórház kötelessége. Vasárnap reggel született a fiam. Szerdán mentünk haza. A védőnő péntek délután jött. A doki következő héten szerdán. A védőnő kb 10 percet,a doki 3 percet volt a házban...Szerencsére semmi gondunk nem volt és kérdésünk sem :) gyakorlottak vagyunk a férjemmel :)
2015. ápr. 21. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!