Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenkinek az anyosa boszorkany?

Mindenkinek az anyosa boszorkany?

Figyelt kérdés

En itt egyfolytaban azt olvasom tobbektol, hogy igy az anyosom, meg ugy az anyosom, s szeretnem hallani, hogy van olyan is, aki szereti az anyosat! Mert en az enyemet igen! 60 eves, ertelmes asszony (fogorvos), s nagyon jo viszonyban vagyunk. A babarol is maximalisan jol gondoskodik, ha neha nala van. Rengeteget setalnak, s mindig megkerdi, hogy ezt vagy amazt csinalhatja-e. Pl. ma megkerdezte, adok-e mar neki brokkolit, mert o mar adna. Csak 4 honapos, igy mondtam, varjunk meg, nem szabad. S biztos vagyok benne, hogy nem adja neki, akkor se ha nem latom.

Tehat, varom az anyosdicsereteket!

2010. febr. 20. 20:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy vannak jó anyósok! Az enyém sajnos nem az, 3 hónapos a kislányom,még egyszer nem főzött ránk, sose ér rá, sátélni sem voltak még a kislányommal. Bár ha a lányom meglátja akkor sír a látványától :-) Ott kimerül a segítsége, hogy szinte hobbi szinte veszi neki a ruhákat. Állandóan okoskodna, pedig ő a fiát még csak nem is szoptatta, de engem mindig piszkál mindennel. Szülés után pl, azzal, hogy mekkora a hasam még mindig. Mikor hazajöttünk a kórházból, csak a sok ajándék várt, de a hütő üres volt :-(. Ő ilyen, őt csak a külsőségek érdeklik. Elfogadtam, hogy mindent magamnak kell csinálni egyedül, párom se segít... ez van. Így nem lesz kistesó, édesanyám meg segítene, csak ő 1000km-re él tőlünk sajnos.
2010. febr. 20. 22:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Az anyósom tényleg a legjobb barátnőm volt, mióta a fiam megvan, más. 10 éve ismerem, sosem szóltunk egymásnak olyat, amit megbántunk volna. Szereti az unokáját, de ritkán jón, pedig egy városban lakunk. Azt mondja, nem akar zavarni. Ezért én átviszem heti egyszer, amugy egy közös helyen minden nap látja kicsit. Amikor megyünk már az utcán ácsorog, ugy vár. Most elutaztak, de ha megjönnek megint fogom kérni, hogy heti egy estét szánjanak a kicsire és jöjjenek a papával, másnap meg mi megyünk. Nyugdijas, mégis több dolgot csinál magának, mint aktiv korában:)
2010. febr. 20. 22:35
 13/20 anonim ***** válasza:

Az enyémmel nem vagyok túl jóban. Pedig 2 évig nála laktunk, akkor nem volt vele gond. Érdekes módon, amióta elköltöztünk, azóta kezdte a szúrkálódást. Pl. a férjem fogyott pár kilót, hát teljesen kiakadt, hogy nem főzök, szegény kicsi fia. Ő bezzeg 90 kg, eszik 5 helyett, hát nálunk nem ez a cél. Ha odamegyünk, mindig csomagol 3 napra főtt kaját, ami engem rettenetesen bosszant. Mintha nálunk nem lenne mit enni. A férjem szerint csak jót akar.

Amikor szültem akkor is itt volt 3 napot, de elég is volt belőle. Szinte semmit sem segített, de mindent kritizált. Pl. miért a gyógyszertári fürdetőt használom, majd ő vesz Johnsonst a gyereknek, ha nekünk nincs rá pénzünk. Hát, az éppen lenne, de minden gyerek allergiás rá, köszönöm szépen. Az egyetlen altatási módszer, amit ki tudott találni, hogy rázta a gyereket, hogy majd agyrázkódást kapott szegény. Hát, inkább azt ne.

Most 2 éves a gyerek, de meg tudom számolni 1 kezemen, hányszor volt itt. A sógornőmnél bezzeg ezerszer volt, pedig sokkal messzebb lakik.

Hát az enyém ilyen. De persze a férjem előtt egy rossz szót nem szólhatok rá. Mindig azt mondja, hogy miért szidom, soha nem bánt. Hát, lehet, hogy én nagyítom fel?

2010. febr. 20. 22:43
 14/20 anonim ***** válasza:
Én szeretem az enyémet: kedves, segítőkész, nem szól bele az életünkbe, pedig 2 sarokra lakik.
2010. febr. 20. 23:35
 15/20 anonim ***** válasza:

Én is szeretem az anyósomat!!!

Nem lakik közel hozzánk(240km),de amikor megyünk le,mindenben segít,vigyáz a picire,hogy kettesben tudjunk lenni a férjemmel,csak olyat ad enni a lányomnak,amit mi is adunk.

Én nem szólok bele az ő életébe,ő sem az enyémbe,és megpróbálok mindig tisztelettel beszélni vele ő is velem

2010. febr. 21. 07:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Gondolom, aki azt írja, hogy egy boszorkány az anyósa, arról azt gondoljátok, hogy a mi hibánk. Én is tisztelettudóan beszéltem mindig vele, mindenben igazat adtam neki, és ha próbált is kötöszködni akkor elhárítottam kedvesen. De úgy látszik csak nem tetszett neki és addig piszkált míg rossz vége lett. A mai napig kedves vagyok hozzá, de nem érdemli meg. Sajnos vannak gonosz anyósok, és nagyon fogok figyelni magamra, hogy én még csak ne is hasonlítsak rá, majd mikor a lányom párt választ magának :-)
2010. febr. 21. 10:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Szia!Ilyen csúnyán nem fogalmaznék,nem,nem az. :) Kedves,segítőkész,jószándékú ember és csupa jót mond róla,aki ismeri,én is!De néha belőle is sok,ez így van.Biztosan ő is így gondolkodik rólunk,egyikünk sem tökéletes,egy-egy rosszabb nap után néha mérges vagyok rá.És fordítva is igaz.
2010. febr. 21. 11:01
 18/20 anonim ***** válasza:

Én sikeresen megtapasztaltam mindkettőt:)az elsőt imádtam mintha barátnők lettünk volna.a mostani hátt az szép kifejezés h boszorkány.ő állandoan beszologat amittől kicsit elegem van...h mi baja velem

azt nem tudom peddig párszor probáltam már beszélni vele h árulja el beszéljük meg stb de mintha a falnak beszélnék.már meguntam a jópofizást.köszönünk és ennyi.én nem szeretem volna ha idáig juttunk de nem tudok vele mit kezdeni.pár napom van szülésig eddig egyszer sem kérdezte meh TÖLEM h hogy vagyunk minden redbe van-e stb semmit.nem is várja az unokáját és ezt nem csak én látom hanem a párom is.ő el van a kis világában neki legyen meg mindene más nem érdekli.(pia,cigi stb)sajnos:(én abszolut nem számithatok rá meg nem is akarok.csak nehéz egyedül mert az én szüleim is már meghaltak a párom apukája is ugyh elég csonka családba fog a Picim érkezni és egy nagyanyja van aki háttt....de tölünk minden szeretetet meg fog kapni és probálunk majd minden hianyt potolni.remélem a dédik még sokáig fognak élni h legalább ők kényesztessék picit:)azt mondom h örüljetek akiknek jó anyosuk van nekünk elégé megkeserítette az első pár évünket a párommal .néha még most is:(szép napot..

2010. febr. 21. 11:46
 19/20 anonim ***** válasza:
nálunk fordítva van, anyós nagyon rendes, anyám a boszorkány, ez van.
2010. febr. 21. 17:42
 20/20 anonim válasza:

Hàt nàlunk sajnos az anyòsom a "boszorkàny".. ès nem hiszem, hogy tùlzok.. egy feltett kèrdèsemben rèszletesen leìrtam a problèmam.. Megorìt az anyòsom! cìmmel.

Fèlreèrtèsek elkerulèse vègett èn sosem beszèltem vele csùnyàn ès tiszteletteljesen is viselkedek vele.. èpp ezèrt itt ìrom ki a haragom, bànatom.. mert nem szidom màsnak.. inkàbb magamban tartom.. de az hosszùtàvon tudom, nekem rossz...

2012. márc. 25. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!