Szoktatok webkamerázni a babával? (pl. rokonoknak, ismerősöknek mutatni? )
Én szoktam! Kövezzenek meg érte! :D
Anyukám külföldön dolgozik, karácsonykor volt itthon utoljára, előtte októberben (szeptember végén született a fiam), legközelebb meg csak áprilisban jön haza. Így meg tudom neki mutatni, tudunk beszélni is, mert videotelefonálunk, így nem kell pötyögni. Egy babával a kézben amúgy is nehéz lenne. Ha a fiam meghallja a hangját, nem is a monitort nézi, ahol láthatná, hanem a hangfalat, hogy onnan jön a hang, és már néha "válaszol" is. Anyám olyankor elolvad. :D (De így még jobb is, hogy a hangfalat nézi, mert azon van a kamera, így pont "szembenéz" a nagyijával.)
Sokáig nem bírja, max 10-15 percig, mert utána már ficánkol, akkor apa elviszi és játszik vele.
gondolom a kérdező a monitor miatt kérdezte, hogy nem káros-e. de nem, nem hinném, hogy az, főleg, mivel a baba tényleg inkább minden mást néz :-)
az egyik válaszoló lehet, hogy én vagyok? :-)
az anyukám Londonban él, csak karácsonykor volt itthon, meg októberben, és szeptember elején szültem :-) de ő áprilisban nem jön sajnos, az öcsémék mennek hozzá :-)
mi is webkamerán mutogatjuk az unokát. szokott neki énekelni, meg mesét mondani, így legalább a hangját ismerni fogja, és az arcát is talán, mikor hazajön :-)
Anyukám Németországban él és minden napot azzal kezdünk, hogy felhívjuk egymást skype-on, és jól megnézzük egymást :) 14 hónapos a babám. Szerintem nem káros.
Vagy az ölemben ül addig a babám, vagy megy a dolgára játszani, de addig is ráirányítom a kamerát, hogy anyukám lássa őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!