Most akkor mi baja van? 5 hetes lányom napok óta folyamatosan sír. Szinte semmit nem alszik nappal.
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy fáj a hasa, mert ha kínálom, eszik. De közben elalszik, ha leteszem, akkor üvölt. Már mindent kipróbáltam, szoptattam, hagytam sírni, felvettem, letettem, tisztába raktam, felöltöztettem, levetkőztettem, de semmi nem jó. Kézben egy ideig elvan, de aztán megunja és megint sír. Mitől lehet? Az egyetlen, ami bejön, ha fekve szoptatom, és úgy alszik el, de akkor sem kelhetek fel, mert akkor megint kezdi. El lenne kényeztetve? Eddig olyan szépen elvolt egyedül, pár napja csinálja ezt.2010. febr. 20. 13:55
1/8 anonim válasza:
:)) Húúh, hát ez konkrétan szerintem anya-hiány lesz. :) Az enyém 3 hónapos koráig csinálta ezt!!! :(( De utána már ritkul, ahogy ülni, forogni tud majd, akkor ez nagyon lecsökken majd. (mármint a sírás és az anya keresése).
Kösd magadra egy hordozókendőben, ha tudod.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi, most nem nyugtattál meg :))
2010. febr. 20. 14:08
3/8 anonim válasza:
Attól is fájhat a hasa,ha sokat eszik,és ha fáj a hasa,akkor is kér még enni,ha kínálod.
De sztem sem ez a baja.Amúgy 5 hetesen még nem tudtad elkényeztetni.
4/8 anonim válasza:
1. vagyok. Nem tudom, hogy mi számít megnyugtatásnak, :), de tény, hogy életem legnehezebb időszaka a picivel itthon töltött első 3 hónap volt. Mostmár másfél éves, nincs vele semmi bajunk, egy kis tündér :))
5/8 anonim válasza:
kedden leszünk 3hetesek és az én kislámnyomnál 2napja van ez nekem a frontot mondták befolyásolja állitolagez a meleg front!hát ki tudja!este azért már alszik de nappal is felvan elég sürün alig alszik nemtudok vele mit kezdeni én se és hozzáteszem nincs elkényeztettve
6/8 anonim válasza:
Az én babám nagyon nyugodt, jó alvó baba.Viszont napok óta alig alszik, és ha bekum egy kicsit, akkor is kiabál álmában.Most reggel fél 7-kor aludt el, de csak másfél órára.Tegnap napközben is csak kétszer kb fél órát aludt.Ha elmegy ez a bolond szél, akkor lehet, hogy a Te babád is máshogy fog viselkedni.Az enyém nagyon megérzi a szelet.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is gondoltam az időjárásra, remélem, elmúlik :)
2010. febr. 20. 15:27
8/8 anonim válasza:
szia!Szerintem is az időjárás.Az én kislányom 2 hónapos de ma ő sem nagyon szundizott napközben.Nálunk is van olyan amikor semmi nem jó neki.Akkor felveszem és magamhoz ölelem.Dumcsizom neki,szeretgetem és megnyugszik.A tested melege hiányozhat neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!