Mit tud 9 hónapos babátok?
Figyelt kérdés
Enyém kúszik, egyre többet van négykézláb. De még nem ül, nem áll :) hát a tiétek?2015. ápr. 14. 18:50
1/11 anonim válasza:
Repül
Biliárdozik
Programot ír
Hajót vezet
2/11 anonim válasza:
Ül, áll, kapaszkodva egy-kettőt lép, de négykézláb közlekedik... :)
Sikongat, mondja, hogy ba, ge, gö, de, olyat viszont, hogy mama, baba tudatosan még nem használ.
Ha kérdezzük, hogy hol a majom, meg a béka (két plüssfigura), akkor azokat a többi játék közül már meg tudja különböztetni.
Néha pápát int, de még nem tudom eldönteni, hogy tudatos, vagy véletlen.
5-én töltötte a 8 hónapot, kisfiú .
3/11 anonim válasza:
Ül, mászik, kapaszkodva lépeget.
Mondja, hogy apa, baba.
4/11 anonim válasza:
pápázik, tapsol, mászik, ül, áll, de még nem lépeget, étellel kínál, tévét kapcsolgat (teljesen szándékos)
6/11 A kérdező kommentje:
fogak? hány bújt ki?
2015. ápr. 14. 20:31
8/11 anonim válasza:
AZ én babám nem kúszott:), mászik, feláll, kapaszkodva lépeget, tapsol ha mondom neki hogy tapsi, pápát most próbálgatja. Ha van valami a kezébe és mondom neki, hogy "Kérem" akkor nyújtja nekem, de legtöbbször földhöz is vágja:). Ül, mindenhova bemászik, lépcsőre is felmászik, ennyi
10/11 anonim válasza:
Ja igen azt elfelejtettem, lent 2 foga teljesen kint van, felül pedig 3 áttört egyszerre de még teljesen nem nőtt ki. Offolnék: Akinek már feláll, esetleg lépeget a babája. Nektek teljesen teli talpon kezdett el felállni/lépegetni a babátok, vagy pipiskedve? Az én lányom 7 hónaposan felállt de csak pipskedve. Most 9 hónapos, lépked a bútorok mellett de még most is van, hogy pipiskedik. Védőnő szerint majd, ha jó lesz az egyensúlya, elkezd magától menni akkor nem fog. Nálatok ez hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!